Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Pronto Dan Özellikle Gemi Turu Mağduriyetidir!

06 Haziran 2024 08:25

Mart ayında Pronto Tour'dan İstanbul Kadıköy'de bulunan bir acentesinden 3 kişilik Costa Toscana cruise gemisi ile Batı Akdeniz turu için 22-29 Haziran tarihli tur aldım. Yaklaşık 180 bin TL artı vize işlemleri için de 15 bin TL'ye yakın ödemeyi yaptım. Acente satarken vize işlemlerinde herhangi bir sorun olup olmadığını teyit ettirdim. Geçen sene de onlardan İtalya turu almış ve gitmiştik. Fakat kimse aramayınca, tura 2 ay kala acenteyi aradığımda maalesef İtalya ve İspanya randevu vermiyor, kapalılar dendi. Ne olacak dedim, bekleyeceğiz dediler ve bu arada bekledikçe bana ceza kesintisi uygulanacağını, sanki benden kaynaklanıyormuş gibi söylediler. Gemi turlarında iade olmazmış, tarih yaklaştıkça tamamı yanarmış. Gidilmez ise tamam da sebep konsolosluk, devlet kurumları. Biz gitmek istiyoruz. Ben de avukata vereceğimi, ne masraf tutarsa tutsun takip edeceğimi ilettim. Firma boş, yazık yılların şirketi. Ne mağdursunuz diye size yardımcı olmak için teklif veya çaba gösteriyorlar, ne de dönüş yapıyorlar. Oyalıyorlar. Rakip firmaları deneyin. Adamlar üstüne yatmaya çalışıyorlar. Sattıkları tura gidememeniz kapalı olan konsolosluktan dolayı olmasına rağmen.

19 Haziran 2024 15:33

Maalesef geçen haftalar şikayetler netice vermiyor dönüş bile yapamayacak kadar düşük profil bir şirket, turu aldığımız tarihten beri oyaladılar konsolosluklar açılır yetiştiririz vizelerinizi vs. Randevu alınamaması bizim ceza ödememizi gerektiriyormuş! Sona yaklaşınca yapacak bir şey yok gemi turlarının hepsinde ceza kesiliyor bilerek alsaydınız vs deyip üste çıkıyorlar sanki biz istemedik gitmek. Neyse bakalım mahkeme de görüşeceğiz en kötüsü gelsin başlarına!. Tur alınacak en son firmadır lütfen başkalarını deneyin. Müşteri ilişkileri bile yapamıyorlar.

12 Şubat 2025 11:52 (Şikayetten 8 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Mu Aman Ha Uzak Dur!

01 Ağustos 2023 10:47
Gül sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 21:24

Meleknur
27 Haziran 2023 16:11
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Yıldız
03 Temmuz 2023 17:19
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 18:15