Elif sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İtalya Turunda Yaşanan Ulaşım Sorunu Ve Zaman Kaybı

19 Haziran 2024 12:47

Prontotour'un İstanbul çıkışlı 11-18 Haziran İtalya turundayız. 16 Haziran'da Montecatini otelinden ayrılıp Roma'ya gideceğimiz gün şoför ve otobüsümüz değiştirildi. Bizi Roma'ya götüreceğini vaat eden otobüs ve şoförler sabah 8:30'da gelecekken, saat 11:40 olmasına rağmen hala gelmedi. Otelde bekliyoruz ve mağdur edildik. Bir günümüz resmen katledildi. Sorunun giderileceğini söyleyen şoför, kaybettiğimiz zamanı nasıl geri verebilir? Bir günümüz boşa gitti, mağduruz.

24 Haziran 2024 16:30 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Elif
Elif
27 Haziran 2024 08:34
Prontotour İtalya Turunda Yaşanan Ulaşım Sorunu Ve Zaman Kaybı

Roma'ya akşam varışımızı mı turumuzun bir gününün yok edilmesini mi gece gece roma sokak kaldırımlarında otobüsün gelmesini bekleyişimizi mi tur misafiri Fuat bey ile rehberin otobüsü taksiyle gidip bulup gelmelerini mi söylesem hangisini. Türkiye'nin saygın tur şirketi diye tercih ettiğimiz prontotura yakışmadı telafisi edilemez bir durum yaşadık birgünlük roma gezisini nasıl telafi edebilirsiniz

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 14:28
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
16 Haziran 2024 13:04
Prontotour İtalya Turunda Ulaşım Sorunları Ve Konaklama Memnuniyetsizliği!

Prontotour 1 Günümü Çaldı

Bülent
26 Haziran 2024 21:16

10 Kasım 2023 09:01
Deren sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Klasik İtalya Turu Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Haziran 2024 17:58