Deren sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Klasik İtalya Turu Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Haziran 2024 17:58

Prontotour'dan 18-25 Haziran 2024 tarihli almış olduğumuz 7 gece-8 gündüz klasik İtalya turunda sorunlar bitmek bilmedi. İlk gün ekstra para vererek katılacağımız Como Gölü gezisi, tekne bulunamadığı için iptal edildi. Ertesi sabah otelin önünde otobüs arıza yaptı ve yeni otobüs bulunamadı, dolayısıyla arızanın giderilmesi için 5 saat otelde bekledik ve 2. gün de böylece boşa geçti. Rehberin tutumu, 'nereden geldik buraya, bitse de gitsek' modundaydı. Tavsiyeler üzerine gittiğimiz bu turdan pişman olduk! Yılda bir kere olan bu tatilimizi en iyi şekilde değerlendirmek için seçtiğimiz Prontotour tam bir hayal kırıklığı yarattı! Kesinlikle bu turizm firmasını önermiyorum ve bu yaşadıklarımızı tüm tanıdıklarıma anlatıyorum. Turun 20 kişi ile yapılmasında bu tip aksaklıklara çare bulunmayışı ve sıradan rehber verilmesi arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum.

12 Temmuz 2024 17:31 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Serap sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 13:18

Aslıhan
16 Ekim 2024 08:18

Prontotour 1 Günümü Çaldı

Bülent
26 Haziran 2024 21:16
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
08 Şubat 2024 20:59
Pronto Tour Sadede Reklam
Pronto Tour Sadede Reklam
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
26 Nisan 2024 11:05