Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour İle Pasaport Kontrolü Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

31 Ekim 2024 14:54

Prontotour ve satış temsilcisi ş**** ç**** tarafından büyük bir mağduriyet yaşadık. 28 Ekim 2024 için 2 kişilik Bali tatili almıştık ve 1 kişinin pasaportu henüz çıkmadığını belirttiğim halde biletleme ve hiçbir süreçte aranmadık. Seyahate 48 saat kala sadece bilet ve otel bilgisi iletildi ve uçuşa 8 saat kala WhatsApp'tan online vize başvurusu iletildi. Boarding'e geçildiği anda yolcu hizmetleri görevlisi, ablamın uçamayacağını, pasaport süresinin 6 aydan az olduğunu ve gittiği ülkede deport edileceğini söyledi. Son dakika korkunç bir mağduriyet yaşattılar. Oysa biletleme esnasında pasaport isteselerdi, bunu fark edip süresini uzatabilirdik. Yaşanan mağduriyeti kendileriyle paylaştığımızda yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını, paranın tamamının yandığını ve bunun bizim problemimiz olduğunu söylediler. Bu yaklaşım ve profesyonellik Prontotour'a hiç yakışmadı. Oysa pasaport kontrolü yapılmadan biletleme yapılmayacağını, tüm hatanın tur şirketinde olduğunu THY personeli ve başka acenteler de aynı fikirde. Fakat Prontotour genel müdürlük müşteri ilişkileri görevlisi f**** Hanım asla kabul etmemekte. Tur alırken çok dikkat ediniz.

prontotour-ile-pasaport-kontrolu-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.pdf
31 Ekim 2024 15:11 (Şikayetten 17 dakika sonra)
01 Kasım 2024 23:57

Prontotour biletleme sürecinde bizden pasaport istememiş olması ve bu süreci sadece yolcunun takip etmesi gerekiyor gibi bildirmemiz doğrumu biz neden sizlerle çalışıyoruz bunları takip etmek sizlerin de görevi değil mi 181 gün kalmış olmasını hesaplamak yolcunun görevimi biletleme de buna dikkat etseydiniz bunlar yaşanmazdı insanları maddi manevi mağdur etmemiş olurdunuz

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Pasaport Kontrol İhmaliyle Bali Tatilinde Mağduriyet

01 Kasım 2024 23:13

Pasaport Krizi: Prontotour'un Müşteri Mağduriyeti

20 Kasım 2024 15:54
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 15:34
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour'un Yanıltıcı Satış Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

22 Kasım 2024 01:14