GAP Turu Deneyimindeki Eksiklikler

14 Kasım 2024 00:52

GAP turuna katıldık 10/13 Kasım, 3 gece 4 günlüktü, gerçekten benim için çok güzel geçti. Turdaki herkes çok memnun kaldı. Hem tur rehberimiz A**** K***** hem de tur şoförümüz çok nezaketli ve ilgililerdi. Tekrar teşekkür ediyorum. Tabii ki eksiklikler vardı. Diyarbakır'da sabah gidilen kahvaltı tam anlamıyla sorunluydu. Nakit ücret isteyip fiş vermemeleri, tek masaya sıcak gelen şeyin çay olması, yumurtanın bile buz gibi olması kesinlikle çalışılan yerin değişmesi gerektiğini düşündürüyor. İkinci değişmesi gereken şey Mardin'deki öğle yemeği; o kadar meşhur yer varken Mardin'le alakası olmayan bir restoranda yemek yemekti. Bir de o kadar yoğun ve güzel bir turda Harran'da bulunan bir Arap köyüne giderek hiçbir tarihi ve anlamı olmayan, resmen ticaret haneyi zenginleştirmek için gidilen yer, boşuna zaman kaybıydı. Mardin'de konaklama yaptığımız otel ile Urfa'da kaldığımız otel aynı kişinin olmasına rağmen, Mardin'deki otel çok temiz ve çalışanları çok ilgiliyken (Mardin Büyük Otel), Urfa'daki Gülizar Otel hijyen bakımından bir o kadar kötüydü. Reyhanî gecesi çok eğlenceliydi. Urfa'daki sıra gecesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ana yemek güzeldi fakat tatlı ve çiğ köfte çok kötüydü.

12 Şubat 2025 14:19 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

GAP Turunda Hayal Kırıklığı Ve Güvenlik Sorunları

Muazzez
05 Kasım 2024 15:48

Prontotour GAP Turu Deneyimi: Zaman Yönetimi Ve Program Yoğunluğu

03 Nisan 2025 23:46
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

GAP Turu Hayal Kırıklığı: Kötü Otel, Sağlık Sorunları Ve İlgisizlik

24 Mayıs 2025 10:01

Prontotour Butik Mardin Turu: Beklentilerin Altında Bir Deneyim

09 Aralık 2024 22:04
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 22:20