Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 21:05

Ayın 12'sinde oluşturduğum servis kaydı için ayın 16'sında saat 20.00'a kadar geleceklerini söylediler. Akşama kadar telefon elimde, kulağım zilde gelmelerini bekledim (çeyiz için aldığım 7 parça beyaz eşya ve annem için aldığım ocak için kurulu ocağı söküp bekledik). Saat 20.00'ı gösterdi. Bana arayıp ulaşamadıkları için servis kaydımı iptal ettiklerini mesaj üzerinden iletip telefonlarımı açmadılar. Gerekli bildirimi servise yaptım, buradan da insanların bilgilenmesini istiyorum. Bütün ev eşyalarım Profilo, daha kurulumda servis problem yarattı. Bir arıza oldu mu biz ne yapacağız bilmiyorum. Gerçekten çok yazık.

17 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 12 saat sonra)

19 Ağustos 2024 16:01

Merhaba bugün tekrar oluşturulan kayıtta çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi üst üste kurulum için ara aparatı müşteri hizmetleri tarafından not ekletmeme rağmen servis personelleri yanlarında getirmemiş bir daha kendi hataları yüzünden iptal oluşturup yeni gün vermişler, git gide süreci uzatıyorlar ve zorluk çıkartıyorlar

Kurulum İçin Defalarca Aramamıza Rağmen Profilo Servisi Gelmedi

Rojbir
18 Mayıs 2025 10:46

Beste
09 Nisan 2024 13:36
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
28 Temmuz 2024 00:42
Kurulum Randevusu Kaosu: Profilo Ankastre Seti Sorunu
Kurulum Randevusu Kaosu: Profilo Ankastre Seti Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Aralık 2024 08:00