Pt Teknoloji -Macbook Air M2

21 Kasım 2023 15:04

Pt teknolojinin web sitesinden satın almış olduğum mcbook Air m2 cihaz 1 ay sonra açılmadı. Fiziksel bir hasar olmadığı için satıcının sitesinde sıvı hasarı üzerinden servis kaydı açtım. Pt' ye cihazı teslim ettim zor bela birkaç gün sonra iletişim kurabildim cihaz oksitlenmiş yoğun bir sıvı temasından bahsediyor ve ana kart yanmış ekran soketi dahil zarar görmüş. Fizik kuralları gereği oksitlenme 6 ay gibi bir süre içinde olur. Şu demek oluyor kendi depolarında cihaz bu durumu yaşamış 1 aylık süre içinde cihaz kullanıldığı içinde elektrik ile teması durumunda zarar görüp bence cihaz patladı. Başka bir açıklaması mümkün değil. Ayrıca yine ısrarla ne yapacağımı sorduğumda onarım istemem durumunda 36 bin tl maliyeti olacağını ilettiler.
Apple kendisi ile bizzat iletişime geçtim onlarda inceleme yaptı ve hatta cihazın içindeki tırnakların kırık olduğunu ilettiler. Cihaz eğer ki Apple kendisinden alınmış olsaydı değişiminin yapılacağını bile söylediler.

Şimdi durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım mahkemeye taşıyacağım. Apple beni doğruladı onların elinde rapor var.

İçim rahat şimdi pt düşünsün.

Kesinlikle güven vermeyen bir firma hiçbir ticaret ahlakına uygun olmayan bir satıcı.

Ürün alınmaz aldırılmaz.

Burcu
Burcu

Seda Hanım son durum nedir acaba?

Kübra
Kübra

Sonuç nedir acaba?

Selin sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 13:25
Ayıplı Ürün Ve Teknik Servis Sorunlarıyla Mücadelem
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Pozitif Teknoloji PT'DEN Alınan Macbook Pro'NUN Ekranı Kırık Çıktı- Ayıplı Mal Satışı

25 Ocak 2024 12:24