Süeda sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Yetkili Servisi Yalova

18 Kasım 2023 14:36

Philips Xb9185/07 torbasız süpürgem var ve teleskopik borum kırıldı ve Yalova Philips yetkili servisine ürün almak için gittim. Ürünü bana verdiler fakat orijinal olduğundan bile şüpheliyim. Ürünü sattıklarına dair fatura, yazı veya bir belge almak istedim fakat orada duran kadın ısrarla eğer fatura kesersek KDV eklenecek dedi ve 850 TL ürün fiyatı gözükmesine rağmen KDV eklenecek diyerek bana fatura vermedi. Sorduğum zaman KDV fiyatında söylemedi. Bu Philips'e yakışan bir tavır ve tutum değil.

23 Kasım 2023 17:44 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın C., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

29 Kasım 2023 09:53

Sayın C., Konu hakkında yetkili servisimiz siz değerli tüketicimize ulaşmıştır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Güner sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 16:07
PHILIPS Ev Aletleri Philips Markasına Yakışmadı
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Elektrikli Süpürge Garanti Kapsamı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

29 Ocak 2025 15:05

30 Kasım 2023 23:35
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 11:20
Philips Yetkili Servisinde Garanti Sorunu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

28 Kasım 2024 20:32