Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü Ana Kart Arızası

04 Ocak 2024 10:48

Philips marka ütüyü 6 ay önce Pendik'teki Vatan mağazasından aldık. Ütünün otomatik ışığı son 2 aydır ara sıra yanıp sönüyordu. Daha sonra, 19 Aralık 2023 tarihinde Kartal'daki yetkili servise ütüyü bıraktım. Bugün, 04.01.2024 tarihinde hala ütüm parça bekliyor ve bugün yaptığım telefon görüşmesinde ütünün ana kartının yandığı bilgisi verildi. Küçük bir internet araştırmasının sonucunda bu ütülerde sürekli ana kart arızası olduğunu öğrendim; bu da sorunun tekrarlayabileceği anlamına geliyor. Yeni alınmış olan ütünün yenisiyle değişimini talep ediyorum.

09 Ocak 2024 14:33

Merhaba, 19 Aralık'ta teslim etmiş olduğum Philips marka DST8050/20 model ütüyü Pendik'teki Philips yetkili servisine bıraktım. Bir hafta sonra tarafıma ana kart arızası olduğu ve parçanın beklendiği belirtildi. Ancak parça hala gelmedi ve oluşturduğum şikayet kaydı sonrasında değişimini talep etmiştim. Bugün servisle görüştüğümde ütünün değişimini servis olarak onayladıklarını ancak genel merkezin kontrolleri sonrasında yeni cihazın gönderileceğini söylediler. Ancak bu sürecin ne zaman gerçekleşeceğine dair bir süre veremiyorlar. Genel merkezin tarafıma dönüş yapmasını istiyorum. Bu süreçle ilgilenen bir kişiyle ama çağrı merkezi personelleri hiçbir bilgiye ulaşamadıklarını, sadece kayıt aldıklarını söylüyorlar.

Ek
Ek
09 Ocak 2024 10:05 (Şikayetten 4 gün sonra)

Serdar sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2024 14:53
"Müşteri hizmetlerine Teşekkür ediyorum ama servis işleyişlerini ve servisin görüntülerini kontrol etmelwrini kontrol etmeleri lazım"

Philips Kazanlı Ütüde Tekrarlayan Arıza Sorunu

06 Mart 2025 10:48
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü Servis Skandalı: Yanlış Onarım Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2025 14:01
Selda sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 15:03

25 Kasım 2024 19:03