Sevda sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 17:23

Philips Pro Mix marka mutfak robotunun haznesinin alt kısmında parçalayıcı bıçağı taktığımız yerin alt kısmında hiç olmayacak bir yerde küf birikintisi oluştu. O alan kapalı olduğu için kesinlikle temizlenmiyor. Oraya bir şekilde sızıntı olmuş ve küf oluşmuş. Kesinlikle makineye atılmamıştır ve buna rağmen böyle bir şey oluştu. Ürün bu sebepten dolayı kullanılamaz bir durumdadır. Philips gibi bir markaya bu küçük hata yakışmıyor.

20 Aralık 2024 09:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevda Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

20 Aralık 2024 15:09

Sevda Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Sevda
20 Aralık 2024 15:20

İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir daha kesinlikle Philips ürünü satın almayacağım. Müşteri memnuniyeti gerçekten sıfır. Detaylı ürün incelemesi yapmışsınız ama eksik yapmışsınız. Küf oluşan yer tamamen kapalı. Her zaman olduğu gibi yine tüketici hatası olduğu söyleniyor. Bu zaten işin kolay tarafı hiçbir zaman üretimde hata yok zaten. Bu ürünü alacaklara tavsiyem kesinlikle tavsiye etmiyorum

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Philips Mutfak Robotunda Bıçak Performans Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

07 Ağustos 00:12

16 Aralık 2024 12:05

09 Ekim 2023 21:05
Süleyman sonuçtan memnun

10 Eylül 2024 14:23
"Şikayet olunca sorun çözülüyor şikayet yoksa sorun çözmede yok sorunum giderildi ama tercih etmiyorum artık markanızı. Teşekkürler..."
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Kullanım Sırasında Parçalanan Parça Nedeniyle Makine Çalışmıyor, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

21 Temmuz 17:31
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri