A.furkan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Osmaniye Merkez Yetkili Servisi

31 Ağustos 2023 17:20

Makine kendi kendine duruyordu. Süpürürken bir anda duruyordu. Servise verdik. Kart değişti dediler. Tamam dedik aldık. Süpürgeyi bir baktık ışıkları bozmuşlar sizin hatanız garantiye girmez bile diyemediler ürünün kronik sorunu fabrika çıkışlı böyle bu pflipsler dediler. Kendi servisi kendi ürününü bitiriyor ürün 1 yılda pert oldu. Işıkları için almıştık ışıklar yanıp sönüyor bozulmak üzere soketler Osmaniye Philips servisi yüzünden yıllar sonra bu markadan vazgeçmiş durumdayım

01 Eylül 2023 01:06

Makine kendi kendine durup çalışıyor 2 kere servise götürdüm yaptık diyorlar kart değişti diyorlar ama eve geliyorum yine aynı sorun bugün servisten getirdim denedik videoda mevcut servis beni markadan soğuttu ışığı geçtim artık istemiyorum da süpürme işlemini yapabilseydik yeterdi

01 Eylül 2023 14:42 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

01 Eylül 2023 15:12

Mail adresinize yazdım inşallah çözüm yolu bulunur

01 Eylül 2023 16:12

Böyle bir hata alıyorum email atılmıyor lütfen siz bana ulaşın ya da buradan yardımcı olun email adresinize mail gönderilemiyor

03 Eylül 2023 15:45

Evet çözüm falan sunmadılar o kadar para verdik çöp aldık bir dahakine Dyson'dan şaşmam

08 Ağustos 2024 00:17
PHILIPS Ev Aletleri Yetkili Serviste Ürün Hasarı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 23:25
Philips Süpürge Makinesinde Kırılma Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti
Philips Süpürge Makinesinde Kırılma Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

07 Ekim 2024 22:12
Leyla sonucu yetersiz buldu

Philips Süpürge Kendi Kendine Kapanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

31 Ekim 2024 11:02
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 14:39

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri