PHILIPS Marathon Süpürge Sapı Sorunu

14 Ocak 2024 16:095.473
Seden'in Teşekkür Mesajı
Philips markası gereken özeni göstererek parça değişimini yaptı, beni yanıltmadı. Firmaya ve Beşiktaş teknik servise çok teşekkür ederim.

Merhabalar N11.com dan 1. 12. 2023 te Philips Marathon XB9125/07 elektrik süpürgesi sipariş verdim. Birkaç gün sonra elime ulaştı. Şehir dışında olduğum için yakın zamanda açabildim. Daha ilk kullanımda süpürgenin sapında boyu uzatıp kısaltmak için ayarlanan yer (çelik uzatma borusu) kullanım esnasında (sabit kalması gerekirken) öne arkaya giderken uzayıp kısalıyor. Dolayısı ile süpüremiyorum. İşin kötü tarafı anneme de aldık aynısından. Benzer durumu yaşayan var mı? Philips nasıl çözüm getirecek bu soruna?

1 Destek
Seden
22 Ocak 2024 13:07

1 Şubat 2024 15:28 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında, geri bildirim için teşekkür ederiz. Sizlere memnuniyetle her zaman yardımcı olmak isteriz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Elektrikli Süpürge Boru Mekanizması Sürekli Gevşiyor

1 Kasım 2025 19:013.661

Philips xb7151/07 model elektrikli süpürgeyi Teknosa’dan satın aldım. 01.11.2025 tarihinde süpürgenin borusunun boyunu a...

Tümünü Gör
Philips Ev Aletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Philips EvAletleri Yedek Parça Orijinali İle Uygun Değil

Nurgül
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips EvAletleri Süpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips EvAletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan