Seden sonuçtan çok memnun

PHILIPS Marathon Süpürge Sapı Sorunu

14 Ocak 2024 16:09
Seden'in Teşekkür Mesajı
“Philips markası gereken özeni göstererek parça değişimini yaptı, beni yanıltmadı. Firmaya ve Beşiktaş teknik servise çok teşekkür ederim.”

Merhabalar N11.com dan 1. 12. 2023 te Philips Marathon XB9125/07 elektrik süpürgesi sipariş verdim. Birkaç gün sonra elime ulaştı. Şehir dışında olduğum için yakın zamanda açabildim. Daha ilk kullanımda süpürgenin sapında boyu uzatıp kısaltmak için ayarlanan yer (çelik uzatma borusu) kullanım esnasında (sabit kalması gerekirken) öne arkaya giderken uzayıp kısalıyor. Dolayısı ile süpüremiyorum. İşin kötü tarafı anneme de aldık aynısından. Benzer durumu yaşayan var mı? Philips nasıl çözüm getirecek bu soruna?

Seden
Seden
22 Ocak 2024 13:07

01 Şubat 2024 15:28 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sayın S., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında, geri bildirim için teşekkür ederiz. Sizlere memnuniyetle her zaman yardımcı olmak isteriz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Süpürge Boru Mekanizması Sürekli Gevşiyor

01 Kasım 2025 19:01