PHILIPS KAYDOL/KAZAN İle Verdiği 5 Yıl Garanti Sözünü Tutmuyor

02 Kasım 2023 10:01

Merhaba,
2020 yılında Philips Marathon Ultimate XB9155/07 model bir elektrik süpürgesi aldım. Philips ait KAYDOL-KAZAN isimli uygulaması üzerinden kayıt yaptırarak ürünün garantisini 5 yıl uzattım.
01/11/2023 günü Kütahya/ Merkezde bulunan Philips servisine ürünümün kırılan kumandasını değiştirmek için başvurduğumda kaydol-kazan uygulamasından ve içeriğinden bilgilerinin olmadığını, verecekleri hizmeti ücretli olarak yapabileceklerini söylediler.
Philips Müşteri hizmetlerini aradım, bana Philips Ev aletlerine ait kaydol kazanla ilgili bölüme ait 0 (545*********59 numaralı WhatsApp numarasına konuyu iletmemi ve yardım almamı söylediler. Verilen WhatsApp hattına sorunumu yazdım fakat ne yazdıklarımıza bakan var ne de cevap veren var.
Eskiden firmalarda bir ciddiyet vardı, müşteriye değer verme vardı, eğer malınızın ve verdiğiniz sözün arkasında durmayacaksanız, müşteri ile dalga geçer gibi şaşalı reklamlarla böyle sözler vermeyin kardeşim.
Ben neden 5 yıl uzattım garantiyi merak ediyorum. Umarım buradan bir cevap verirler.

philips-ev-aletleri-philips-kaydolkazan-ile-verdigi-5-yil-garanti-sozunu-tutmuyor-1.pdf
06 Kasım 2023 16:36 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Sistemde kayıtlı telefon numaranız ile yaptığımız kontroller sonucunda, KaydolKazan uygulaması üzerinden uzatılmış garantiye ulaşamadık. Ayrıca KaydolKazan uygulaması üzerinden uzatılan garanti kasko olmayıp kırılma veya çatlama durumlarını karşılamamaktadır. Cihazdan kaynaklı bir arıza olması halinde garanti kapsamında yetkili servimizden destek alabilirsiniz. İlgili parçanın değişimi için ücret dahilinde destek almanız gerektiğini üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
04 Ekim 2023 10:37
PHILIPS'te Garanti Süreci
PHILIPS'te Garanti Süreci
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Garanti Sorunu: Eksik Bilgilendirme Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Kudret

Philips Marathon Ultimate Elektrikli Süpürge Arızası
Kenan sonuçtan memnun

Kenan
21 Eylül 2023 15:31
"Gecikmeli de olsa bana ulaşılmış en azından iletişim kurulmuştur. Teşekkürler..."
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Yıldıray
09 Ekim 2023 22:32