26 Haziran 2023 11:20

Philips fc6724/01 süpürgeyi 19 Ocak 2021 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldım. Çekiş gücü çok etkili olmasa da fırçalı başlığı ile tozları çekişini çok beğenmiştik. 2023 haziran ayında, çalışmasıyla beraber başlayan fırçanın dönme hareketinin gerçekleşmediğini gördük. Her zamanki gibi çıkartıp, üzerindeki saçları tozları temizledik, fakat fırçanın Elle bile dönmediğini fark ettik.

Servise götürdük, garantisi olsa dahi bunun garanti kapsamında değerlendirilemeyeceği iğne gibi bir şey temizlemeye çalışmamız gerektiği söylenip bizi gönderdiler. Komple başlık değil sadece fırçası 600 küsur lira. Emiş gücü zayıf, çektiği ufak parçaları bile geri salan süpürge, kabul edilemez bir şekilde en önemli özelliğini yitirdi. Şu anki tecrübelerime istinaden bu ve benzeri bir süpürgeyi almam. Hatta elimden gelirse almalarına engel olurum.

05 Temmuz 2023 15:48 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Tüm şarjlı süpürgelerde ilgili kısmın temizlenmesi gerekiyor. Fırça kısmına takılan kıl ve tüyler el ile temizlenebilmektedir. Fırça kısmına takılan kıl, tüyler temizlenmediği zaman mekanizmayı durdurmaktadır. Kullanıma bağlı olarak sık sık fırça kısmını temizlemeniz gerekiyor. Fırça kısmı temizlenmemesi durumunda, mekanizmayı zorlayarak, deforme olmasına sebep olmaktadır. İlgili durum garanti kapsamı dışındadır. www.phaksesuar.com sitemizden ya da yetkili servislerimizden ücret karşılığında ilgili parçayı satın almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
06 Temmuz 2023 12:15

Kübra
17 Kasım 2024 21:52

Philips Ev Aletleri Fc6724/01 Fırça Dönmüyor

Nihal
11 Ocak 2024 18:46
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Garanti Sorunları

İzzet