Philips Ev Aletleri Fc6724/01 Fırça Dönmüyor

11 Ocak 2024 18:46

Nisan ayında Amazon üzerinden Philips fc6724/01 dikey süpürge aldım. Daha taksiti yeni bitti. Fırçası çalışmıyor. Çalışması için sürekli aç kapa yapmak lazım ancak o zaman dönüyor. Öyle de yapmak istemiyorum motor bozulur yoksa. Diğer şikayetlerdeki gibi fırça tarafında bir kırılma mevcut değil. Süpürge aç kapa yapınca dönüyor. Şikayetlerde garanti kapsamına alınmadığı ücret istendiği yazıyor. Neymiş başlık aksesuarmış böyle bir saçmalık olabilir mi başlık nasıl aksesuar oluyor? Ayrıca süpürge ilk zaman ki gibi gibi süpürmüyor çekim gücü çok düştü. Ben kesinlikle ücret vermeyi reddediyorum. Ücretsiz tamir ya da yeni başlık talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunur hakkımı ararım. Kesinlikle ücretsiz başlık değişimi ya da tamir talep ediyorum

29 Ocak 2024 14:43 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına hangi yetkili servise başvurduğunuzu iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 14:51
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 10:16
Philips Ev Aletleri Dikey Süpürge: Sürekli Sorun Ve Hayal Kırıklığı!

17 Kasım 2024 21:52

30 Ekim 2024 11:48