Hasan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS FC6724 01 Fırça Mekanik Dişli Tasarım Hatası Kaynaklı Kırılma

PHILIPS  FC6724 01 Fırça Mekanik Dişli Tasarım Hatası Kaynaklı Kırılma
08 Nisan 2024 23:20

Merhaba,
Philips fc6724/01 dikey süpürgenin fırça mekanik dişlisi parçası kırıldı. Tasarım kaynaklı bir sorun. Malzeme yorgunluğuna bağlı olarak çoğu kişide aynı parça aynı yerden kırılıyor. Parçayı yetkili servisten talep ettiğimde sadece parça olarak vermiyor ve 1100 TL gibi fahiş bir rakama getirin ürünü biz takalım diyorlar. Sadece parça temini talep ediyorum.
İyi günler.

09 Nisan 2024 11:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Yedek parça ve aksesuar fiyatları yurtdışı tarafından belirlenmektedir. Rekabet Hukuku ve Philips Genel Çalışma Prensipleri gereği her perakende satıcı, kendisinin uygun gördüğü yeniden satış fiyatını belirlemekte serbesttir. Bu anlamda; Philips yetkili servislerinde belirtilen fiyatlara servis kar bedeli gibi ek gelirler ekleyebilmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hasan
09 Nisan 2024 11:50

Merhaba, Sadece yedek parça satın almak istiyorum. Servis bunun mümkün olmadığını belirtti. Bunun sağlanması için destek talep ediyorum sizden. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar

30 Ekim 2024 11:48
Garanti Kapsamındaki Süpürge Parçası İçin Haksız Ücret Talebi
Havva sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 15:14
philips-supurgede-surekli-kirilan-parcalar-ve-yetersiz-cozum-1.jpg

27 Ekim 2023 08:55
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 00:11

29 Eylül 2024 15:57