Metin sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 00:33

Merhaba ortalama 1 yıl iki ay önce... Philips Philips XC7043/01 speedpromax Şarjlı Dikey Süpürge aldım. Aldığım süpürge ilk olarak gövde kısmından vidaların oradan kırıldı servise götürdüm hatalı olduğum söylendi ve tamir edilmedi. Aradan bir hafta geçmeden tekrar gövde kısmındaki diğer vida yeri de kırıldı. Daha sonra boru kısmı kırıldı onu da garanti bitmediği için (1 yıl) değiştiler ama bağlantı aparatı parasını benden aldılar. Daha sonra fırcası dönmemeye başladı onu da para verdik aldık. Bunlar makineyi alalı 1 yıl dolmamışken oldu. Şimdi de süpürgenin fotoğraftaki aparatı kırıldı servis daha önce 1 yıl sonrasındaki arızalara bakmadıklarını söyledi sürekli problem yasıyoruz. Bu durumu düzeltin yeterince problem yaşadık. Ayrıca hiçbir şekilde servis ilgilenmiyor hatta geçen aylarda süpürgeyi halıda kullanma gibi komik bir cevap aldım ve problem yaşıyoruz. Düzeltin!

27 Eylül 2024 11:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Eylül 2024 11:56
27 Eylül 2024 23:14

Sözlü olarak aradı ve özet olarak sunu söylediler. Yardımcı olamıyoruz denildi. 1 yıl dolmadan bozulabilecek bir makine yaptık ve sattık sizde aldınız almasaydınız denildi. Sakin Philips almayın

27 Eylül 2024 23:15

Sözlü olarak aradı ve özet olarak sunu söylediler. Yardımcı olamıyoruz denildi. 1 yıl dolmadan bozulabilecek bir makine yaptık ve sattık sizde aldınız almasaydınız denildi. Sakin Philips markasına bulaşmayın. Şikayeti Değerlendir

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 13:38
Umut sonuçtan çok memnun

09 Mart 2025 15:37
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim sorunum çözüldü ürünü servise bıraktım ücretsiz sorun giderilecek"
Philips Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları
Philips Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları