Philips Ev Aletleri Sürekli Bir Yerleri Kırılıyor

1 Destek
Çiğdem
4 Aralık 2023 14:25

Ürünün sürekli bir yerleri kırılıyor. Yani bu yerleri neden sağlam yapılmamış anlamıyorum. Sonuçta boruyu çıkaracağım o düğme neden daha sağlam malzemeden yapılmamış. 2 defa kırıldı. Arka gövde kırıldı. Şimdi de fırçayı tutan yer kırıldı. Sonuçta bunu ben kullanıyorum ve nasıl kullanılması gerektiğini de biliyorum. Bir başkasındayken olmadı bunlar. Çok mağdurum ve bu en sonki arızadan eşimin haberi yok.. Bilse makineyi atar herhalde

14 Aralık 2023 11:33 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Dikey Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Garanti Dışı Pahalı Parça Değişimi Talep Ediliyor

2024 Eylül ayında internet üzerinden Philips XC8049 model dikey süpürge satın aldım. Philips markasına güvenerek kalitel...

1 Destek2 Yorum

Philips SpeedPro Max Modelinde Normal Kullanımda Boru Kırılması Garantili Değişim Talebi

Philips SpeedPro Max xc8049/01 model süpürgeyi 17 Ocak 2024 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldım. Ürün memleketteki ...

Philips Süpürgede Kısa Sürede Parça Kırılması Ve Garanti Desteği Sorunu

Philips marka dik süpürgemi Trendyol üzerinden satın aldım ve ürünü yalnızca yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Geçen ay süp...

Tümünü Gör
Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge Kırılması

Philips 8000Serisi Dikey Süpürge Kırılması

Sinan
Philips Aqua 8000 Dikey Süpürge Şarj Sorunu

Philips Aqua 8000Dikey Süpürge Şarj Sorunu

Merve
Philips Sürekli Ücret Talep Ediliyor Mağdur Oluyoruz!

Philips SürekliÜcret Talep Ediliyor Mağdur Oluyoruz!

Merve
Philips Xc8057/01 Gövde Boru Arası Gevşeme Problemi

Philips Xc8057/01Gövde Boru Arası Gevşeme Problemi

Dilara
Philips Şarjlı Dikey Süpürge Başlığı Sorunu

Philips ŞarjlıDikey Süpürge Başlığı Sorunu

Hakan
Philips Ve BİM'den Şikayetçiyim!

Philips VeBİM'den Şikayetçiyim!

Salih