Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Servis Tokat

31 Ocak 2023 21:48

Tokat merkez 'de bulunan sulu sokak 'taki Philips yetkili servisine Philips marka süpürgemin tamiri ile ilgili 10 gün önce bilgi aldım. İlgili bana şu an elinde motor yedek parçanım olmadığını 2 gün sonra geleceğini ve motor değişecekse 900 TL'ye değişebileceğimi söyledi. 2 gün sonra süpürge ile gittiğimde ise parçanın gelmediğini yine 2 gün sonra geleceğini ve ancak bu sefer sipariş verdiği motorun ne kadara olacağını bilmediğini 1000 TL'de olabileceğini fiyatın parça geldikten sonra belli olacağını söyledi.

Süpürgeyi bırakarak kendisinden haber beklediğimi 900 TL'yi geçmeyecekse yapabileceğini söyledim. Ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen kendisine uğradığımda parçanın gelmediğini yine bir iki güne geleceğini söylemesi üzerine daha önce de böyle söylediğini söyleyerek süpürgemi alarak yaptırmadan ayrıldım. Kaliteli bir markanın böyle servis ağının olması kabul edilemez.

06 Şubat 2023 17:12 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın D., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. Kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

09 Şubat 2023 16:49

Sayın D., Tüm yetkili servislerimizde sipariş verildikten sonra merkez depomuzdan gönderilmesi ve kargonun servislerimize ulaşma süresi değişkenlik gösterebilmektedir. Servisimiz 900 TL karşılığında destek olacağı bilgisini paylaşmıştır. İlgili süreç normal bir şekilde ilerlemiş olup tamir işlemi talebiniz olması durumunda, servisimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 14:54
Philips SpeedPro Max Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Servis Sorunları

11 Şubat 22:43
Philips Süpürge Servis Sorunları

Philips 7053 Süpürgede Sürekli Parça Kırılması Ve Garanti Dışı Bırakılması Mağduriyetim

08 Aralık 14:18

Philips Süpürgede Parça Kırılması Ve Çekim Gücü Sorunu, Garanti Kapsamında Destek Talebi

29 Eylül 21:04
Tüm PHILIPS Ev Aletleri Elektrikli Süpürge Şikayetlerini Gör