Seda sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 15:24

Philips 7000 serisi robot süpürgeyi 2023 aralık ayında aldık. Bir kere süpürürken ses çıkarmaya başladı. Servise verdik bir şeyi yok deyip geri verdiler. Yaklaşık 1 ay önce de su haznesi çalışmıyor diye arıza verdi. Alt kısmı kırılmış.

Servise götürdük kullanıcı hatası diye 3000 TL masraf çıkardılar. Yaptırmak istemezsek bu şekilde çalışacağını söylediler. Ama maalesef çalışmıyor. Ayrıca o kısmı bizim kırmış olma ihtimali bile yok. Demek ki kaliteli yapılmamış ki kırılabiliyor. 20000 TL'ye aldığım ürün için 3000 TL su haznesi için para istenmesi kabul edilemez.

Her sıkıntı yaşadığımızda ekstra ücret mi isteyecekler. Zaten alırken o kadar para verip almışız ne anlamı var ki almış olmamızın o zaman. Philips markasına güvenerek robot süpürgeyi onlardan aldık ama çok pişmanız.

20 Ağustos 2024 16:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Seda
20 Ağustos 2024 17:21

Attığım fotoğrafta kırık olan yer belli acaba hangi kısım yedek parçaya giriyor? Bayağı kasa kısmı kırılmış ve sonuç olarak biz alıp kırmadığımıza göre kullanıcı hatası olarak cevap verilmesi çok saçma. Üstüne bir de para isteniyor. Keşke almasaydım bu robot süpürgeyi. Philips Dikey süpürge alacaktım ancak bu kadar sorun yaşadıktan sonra bu markadan almayı da düşünmüyorum.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma

PHILIPS Ev Aletleri 2 Ay İçinde Su Deposunun Parçası Kırıldı

Emrah
15 Haziran 2024 15:25
PHILIPS Ev Aletleri 2 Ay İçinde Su Deposunun Parçası Kırıldı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
19 Eylül 2024 13:10