Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 22:45

Philips 7000 serisi robot süpürge alalı daha 2 ay bile olmadan su haznesinin giriş bölümü kırıldı. Sorun teşkil etmediği için kullanmaya devam ettim fakat bugün su damlatmadığını ve silmediğini fark ettim. Hazneyi çıkardığımda su akıtma kısmının kırıldığını fark ettim servis aradığımda kırılan parçaya garanti olmadığını belirtti. Yedek parça fiyatı da eminim yüksektir. Yani 2 ay gibi kısa sürede Philips gibi bir marka çöp olmamalı. Garanti neden vardır. Sorunum çözülmeyecek ben neden 20 bin tl verip süpürge aldım. Ürünün sorunun çözülmesini istiyorum.

27 Mayıs 2024 12:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Cihazlarda oluşan yanma, yırtılma , kırılma, ezilme gibi deforme durumları kullanıcının kullanım şekline bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile bu gibi durumlar garanti kapsamı içerisinde işlem görmemektedir. Servislerimiz tarafından ücretli tamirat veya parça değişimi gerçekleşmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Çiğdem
27 Mayıs 2024 12:56

2 aylık bir ürüne kullanıcı hatası olmadığı halde garanti vermeyen bir firma Philips garantisi gerçekten şaşırttı. Tüketici Hakları na gerekli şikayetimi ileteceğim

Furkan

Merhaba aynı sorun benimde başımda siz çözdünüz mü acaba

PHILIPS Ev Aletleri 2 Ay İçinde Su Deposunun Parçası Kırıldı

15 Haziran 2024 15:25