Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:54

Philips XU7100/02 homerun 7000 serisi Aqua robotu 24.08.2023 tarihinde İzmir Optimum AVM Media Markt'ten robot 20.000 kasko 3.679 ₺ aldım. Başka şehirde yaşadığım için ve yıllık izinde olduğum için ürünü evime geldiğimde servisi arayarak 14.09.2023 tarihinde kurulumunu yaptırdım. Ürün sürekli eşyalara çarpıyor, konumu algılamıyordu. Uygulama zaten o kadar kötü çalışıyor ki anlatamam. İki saat uygulama açılacakta seçim yapılacakta temizliğe başlanacak. Sürekli bağlantıyı kesiyordu. 2cm den yüksek eşyalara bile çıkmaya çalışıyordu. Daha sonra tekerlekleri parçalanmaya siyah siyah kırıntılar dökülmeye, yanık plastik kokusu gelmeye, garip sesler çıkartmaya ve emiş gücünü maksimum seçmeme rağmen eco ayardaki performansla çalışmaya başladı. 21.10.2023 tarihinde bulunduğum ilin merkezine servise götürdüm. 25.11.2023 tarihinde ürünün yenisi gönderildi. Tabi 36 gün boyunca ben bu ürünü kullanamadım. Ürünü 25.11.2023 tarihinde teslim aldık ve haritalandırmayı zor bela yaptı. 3 gün her şey güzeldi. 4. Gün emiş gücü yine maksimum seçmeme rağmen eco ayarındaki performansla çalışıyor, ara ara bir iki ses çıkarıp duruyor ve Wİ-Fİ'ye bağlanmıyor. Philips yetkili servisi aradım ve 60 günlük iade süresinde fatura tarihi dikkate alındığını söylüyor. Ben bu ürünü 1 ay izinde olduğum için kullanamadım. Ve ürün eve kurulumu gelince başlatılır dendi oradan zaten 20-25 gün geçti,36 günde serviste kaldı ben niye mağdur oluyorum? Şu an ürünün iade edilmesi bile benim yeni bir robot almamda bana fayda sağlamayacak çünkü her ürüne 3 ayda çok fazla zam geldi. Bu mağduriyet yeter tüketici hakem heyetiyle uğraşmak istemiyorum. Orada da bir kusurlu ütü başvurum var 10 aydır mağdur ettiniz beni. Ürünümün para iadesini istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa tez yapılmasını rica ediyorum.

14 Aralık 2023 11:19 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın Ö., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun yaşıyorsanız, tekrar yetkili servise cihazınızı tekrar götürmenizi ve destek hattına ulaşarak bize bilgi vermenizi rica ederiz. Takibimiz altında gerekli kontrolleri yapacağız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Gürkan

Bende de aynı sorun var, yarın servise vereyim bari. Ara ara düzeliyordu. Yenisiyle değiştikten sonra problem oldu mu acaba

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun XU7000/02 Robot Süpürge Emiş Motoru Çalışmama Sorunu

Cenk
03 Ocak 2024 23:38

Yunus
16 Ağustos 2024 15:02

Philips Homerun 7000: Sürekli Arıza, Çözüm Yok!

Erhan
27 Ağustos 15:45