Osman sonuçtan çok memnun

PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürge XU3100

28 Mart 2024 00:41
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyoruz.”

Philips homerun 3000 serisi robot süpürgemizi birkaç ay kullandıktan sonra sürekli olarak "ana fırça sıkıştı" ve "lazer sensörü sıkıştı" uyarısı vermeye başladı. Servise götürdük fakat serviste arıza vermediği için herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Ana fırçayı ve lazer sensörlerin temizliğini yaptık yine de bir netice alamadık. Süpürge istasyondan çıkar çıkmaz halıda ya da düz zeminde benzer sorunları tekrar etmekte sorunumuz çözülürse çok memnun kalırız. Şimdiden teşekkürler.

28 Mart 2024 14:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak arıza durumu devam ediyorsa en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

02 Nisan 2024 21:53

Merhabalar, ürünü servise götürmüş herhangi bir işlem yapmamışlardı. Fakat yeniden servise götürdükten sonra sizinle sizinle iletişime geçeceğim. Çok teşekkür ederim.

06 Mayıs 2024 14:11

Merhabalar, ürünümüz servisten geldikten sonra sorunsuz şekilde çalışıyor. Teşekkür ederiz. İyi günler.

06 Mayıs 2024 14:12

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyoruz.

04 Nisan 15:15

29 Nisan 2024 16:52