Olçum sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips EP5447/90 Kahve Makinesi Bitmeyen Sorunlar.

07 Eylül 2024 12:40

Merhabalar, Philips EP5447/90 makinemizin garantisi bittikten sonra yaşadığımız çok büyük bir problem var ve yetkili servis Temmuz ayının ortasından beri çözemiyor. En büyük problem fişe takıldığı andan itibaren aletin üst metal kısmının inanılmaz şekilde ısınması. (Alet açık olmasa bile fişe takılı olması yeterli) Bilindiği üzere bu alette bardak ısıtma fonksiyonu yok. Ayrıca bir gün aleti fişte takılı unutsak yangın çıkarma tehlikesi var. Bu hayati tehlikeye rağmen alete bir şey yapılamıyor. Olayı en başından itibaren süreç şu şekilde başladı ve devam etti: Temmuz ayının ortalarında aletin altından su gelmesi nedeniyle servise götürdük. Ücreti mukabilinde birkaç parça değiştikten sonra, aletin su akıtması kesildi. Fakat bu sefer LatteGo aparatından süt ya da su gelmez hale geldi. Bunun için tekrar götürdüm, tıkanmış açtık dediler. Bu sefer de LatteGo aparatı düzensiz çalışmaya başladı. LatteGo aparatının altından su gelmeye başladı ve süt vermeden önce kontrolsüz şekilde su verir hale geldi. (Video'da bu durum mevcut) En önemli problem olan ısınma sorunu da bundan sonra çıkmaya başladı. Servise tekrar verdiğimizde LatteGo aparatınızda problem vardır dediler, yenisini getirdim yine aynı problem devam ediyor. En son valfleri değiştirdiler fakat problem hala çözülmedi. Malum cihazın ücreti çok yüksek. Ancak ne Philips WhatsApp hattı ne de yetkili servis yardımcı olamadı. Böyle cihazlar aldığımızda verilen paraları da göz önüne alırsak, markanın ürünün arkasında durmasını beklememiz de hakkımız. Philips'ten konuyla ilgili destek rica ediyorum. Aksi halde bu ürün yangın çıkarabilecek potansiyele de sahip olduğundan konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımak zorunda kalacağım.

Saygılarımla,

Mevcut Problemler:
1. LatteGo'dan süt vermeden önce su vermesi.
2. Aletin fişe takıldığı andan itibaren ısınma problemi
3. LatteGo'dan su/süt akıtma problemi.

philips-ev-aletleri-philips-ep544790-kahve-makinesi-bitmeyen-sorunlar-3.pdf
10 Eylül 2024 16:05 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Eylül 2024 16:06
11 Eylül 2024 11:08
14 Eylül 2024 11:26

Merhabalar, Aletimizi Özbek servise bıraktık. Fakat şöyle bir durum var, daha önce yukarıda da bahsettiğim gibi ürünü başka yetkili servise bırakmış, para Ödemiş ve buna rağmen tamir etmeden ve hatta olmayan hatalarla teslim almıştık. Su an hangi işlemlerin yapılacağı belli olmamakla birlikte ana kart dahil bir çok kısma bakılacağı iletildi. Yapılacak işlemlerin garanti dahilinde yapılmasını rica edeceğim. Aksi takdirde serviste çıkan ve aletimizde olmayan hataların bedelini boş yere biz ödemiş olacağız. Yardımlarınızı rica ederim.

16 Mayıs 2025 11:47

Son durum güncellemesi yapayım. 14 Eylül 2024 Tarihinde son olarak yazmışım. Tarih 16.05.2025 Tüketici Hakem Heyeti kararıyla, ödemiş olduğum parayı komple geri alabildim. Böylelikle bu uzun serüven tamamlanmış oldu.

23 Ocak 2025 22:40
Philips Kahve Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Soner sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips EP5447 Tam Otomatik Kahve Makinesi Lattego Aparatı Kırılması

28 Nisan 2024 00:58
Reyhan sonucu yetersiz buldu

Philips Ev Aletleri Garanti Bitiminden Hemen Sonra Ana Kart Arızası Hayal Kırıklığı Yarattı

26 Eylül 2025 10:19
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Philips Latte GO: Bitmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

26 Şubat 2025 15:42