PHILIPS Ev Aletleri Philips Aqua Plus Mandalın Kırılması

04 Mart 2024 16:25

Philips Aqua Plus süpürgenin mandalı kırıldı. Taktırdım 2. Kere kırıldı. Ve bu garanti kapsamında değil mandalı para ile alıyorum. Süpürge dayson ile aynı fiyat nerede ise. Mandal o kadar kalitesiz ki inanın aldığıma bin pişmanım. Neden garanti kapsamında değil? Bu kadar kalitesiz madem ikide bir kırılacak sizde paramı alacaksınız. Mağdurum. Hiçbir zorlama yapmadım. Çünkü daha önce de kırıldı. O kadar pahalı bir süpürgenin parçalarının bu kadar kalitesiz olması çok sapma bir durum. Siz söyleyin o kadar para vermişim ikide bir mandalı kırılıyor bir üstüne garanti geçmiyor. Üstüne para veriyorum. Kaliteli yapın kırılmasın. Herkes bu durumdan şikayetçi. Buna çözüm bulunsun.

04 Mart 2024 16:35 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın M., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Serap
04 Mart 2024 17:45

O zaman aksesuarları kaliteli üretinde kırılmasın. İncecik dişli. Allah'a emanet mandal. Ürünü o kadar dikkatli kullanmama rağmen süpürürken fırladı. Aldığıma bin pişmanım. Mecburen değişecek ama ödediğim parayı helal etmiyorum haram olsun.

Dilan
04 Mart 2024 17:27
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Tülin
22 Şubat 2024 18:09
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
22 Eylül 2023 21:39