PHILIPS Ev Aletleri Philips Aqua Plus Kablosuz Süpürge Halıyı Süpürmüyor, İleri Gitmiyor!

23 Ekim 2023 13:22

Philips xC8349/01 Aqua Plus Kablosuz Elektrikli Süpürge halıda ileri doğru gitmiyor, halıyı süpürmüyor. Ürünü 20 Ağustos 2023'te aldım, 2 aydır kullanıyorum. Laminant ve fayanslarda iyi ama halıda asla kullanılmıyorlar, ilerlemiyor. O yüzden süpüremiyorum, çok mağdur oldum. Philips kalitesine güvendiğim için aldım ama başlıkta halı bölümü yok, her zemine o başlık olmamalı. Demek ki lütfen sorunuma çözüm olun, Philips'e güvenimi yitirmek istemem.

27 Ekim 2023 10:29 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (5)

Nilüfer

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Halıda gitmiyor süpürge. Nasıl bir çözüm buldunuz acaba?

Nilüfer

Evet sıkıntı altındaki palstikte ama ben o zamanı bekleyemdim geri iade ettim.

Ali
Ali

Zamanla altındaki silikon eriyince kolaylaşır silikon halıda zorluk yapıyor sıkıntı ondan dolayı sanırım

Salih
Salih

Merhaba bu sorunu nasıl çözdünüz bizde aynı sorunu yaşıyoruz anlıyorum ama Farklı bir başlık modeli de bulamadım 😞

Nilüfer

Farklı bir başlık yok zaten. Süpürücünün altındaki lastikler bazı halılarda gitmiyor sanırım. Lastikler eskidikçe düzelirmiş galiba ama ben iade ettim urunu

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge Başlık Arızası Tekrar Etti, Çözüm Bekliyorum

04 Kasım 2025 10:16
Gül sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips XC8349/01 Aqua Plus Kablosuz Şarjlı Süpürge Teleskobik Boru

04 Kasım 2023 15:25

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri