Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Çay Makinesi Cam Çay Haznesi Elimde Patladı!

Philips Ev Aletleri Çay Makinesi Cam Çay Haznesi Elimde Patladı!
30 Temmuz 2024 11:16

Philips marka Çay Makinesi almıştım. 2 hafta geçmeden çay demledikten sonra cam çay haznesi bir anda elimde patladı. Yetkili servisle görüştüm müşteri hizmetlerini de aradım Philips'in hangi ürünü olursa olsun kırılmalarda ve çatlamalarda ürün garanti kapsamına girmiyormuş. Parayla temin edebiliriz dediler. X marka elektrikli süpürge almıştım borunun üzerine basarak çatlatmıştım müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 2 yıl garanti kapsamında ne olursa olsun hata bizden bile olsa ücretsiz gönderim yaparız dediler 2 gün sonra yeni boru elime ulaştı üstelik kargo ücreti bile almadılar. Üstün hizmet ve kalite budur umarım bu hassasiyeti diğer markalardan da görmeye başlarız 1 yıl bile kullanamadan elimizde patlıyor üstelik suç bizden bile değilken.

30 Temmuz 2024 11:34 (Şikayetten 18 dakika sonra)
Fatmanur
Fatmanur
30 Temmuz 2024 19:58

İlginiz için teşekkür ederim fakat yardımcı olduğunuzu pek söyleyemiyorum. Daha önce belirttiğim gibi Dyson da ürünü kendimiz kırmamıza rağmen ücretsiz gönderim yaptılar. Philips markası daha önce de kullandığım bir marka olduğu için güvenerek tercih etmiştim. Ürünü kendim kırmış olsaydım buraya yazmadan siparişini verip alırdım ama kendim kırmadan elimde patlaması beni hüsrana uğrattı üstelik 2 hafta gibi kısa bir sürede olması onun için naçizane şikayetimi belirtmek istedim. Umarım Philips gibi büyük bir markada bu tür. Konularda diğer markalar gibi daha iyi yardım çözümleri sunar.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 17:34
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 11:20
PHILIPS Ev Aletleri Philips Çaycı Şikayeti

07 Temmuz 2025 14:44
philips-cay-makinesinde-ilk-kullanimda-sorun-ve-yetersiz-servis-deneyimi-4.jpg
philips-cay-makinesinde-ilk-kullanimda-sorun-ve-yetersiz-servis-deneyimi-3.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:54
philips-ev-aletleri-yetkili-servis-cay-makinami-eksik-verdi-1.pdf