Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Airfryer Temizlik Sorunu Ve Yağ Sızıntısı

10 Aralık 2024 12:56

Philips Airfryer HD9870 XXL modelini Vatan Bilgisayar'dan satın aldım ve alalı 2 yıl bile olmadı. Garantisi de devam ediyor.

Çıkarılabilir yerleri çıkarıp yıkıyoruz, sorun yok; fakat rezistans kısmına ulaşmak mümkün değil ve yağ tabakası oluşuyor. Airfryer durduğu yerde altından yağ akıtıyor, resimlerini paylaşıyorum. Yani bir müşteri olarak kullanıcı temizleyemez. Ben nasıl makinenin içini temizleyeceğim?

Ben söksem geri takamam veya yanlış bir şey yaparsam garanti kapsamından çıkar. Ürünü iade etmek istiyorum veya makineyi temizleme konusunda tüketici desteği istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, 'Biz ilgilenmiyoruz, servisin numarasını vereyim, onu arayın' diyorlar. Onları arıyorum, 'Biz de temizliğini yapmıyoruz' diyorlar.

Karmaşaya bak! 2 yıl dolmadan çöp oluyor. Makine her yerinden yağ akıyor, temizleseniz bile yağ gelen yerlere müdahale etme şansınız yok. Bu konu hakkında tüketici hakem heyetiyle de görüşeceğim. Ürünü iade etmek istiyorum.

11 Aralık 2024 09:24 (Şikayetten 20 saat sonra)
11 Aralık 2024 17:39
12 Aralık 2024 11:04

Arayın arayın işteyken kullanamıyoruz telefon. Bakalım çözecekmişiniz sorunu

12 Aralık 2024 13:03

Kimse aramadı çözüm sunan yok ilgilenen yok buradan herkese sesleniyorum Philips airfrey alma yın pişmanlıktır.

12 Aralık 2024 15:09

Evet arkadaşlar kendilerini ben aradım verilen cevaplar. Paylaşıyorum ki bulaşma yın ki bu Philips'e. Makinenin ulaşamadığım yerlerini ben temizleyemiyorum makineyi komple sökmek lazım eğer müdahale edersek garanti kapsamından çıkar diyor. Kim temizleyecek makine yağ akıtıyor diyorum servise gidin diyorlar 2 tane servis aradım biz yapmıyoruz ilgilenmiyoruz diyorlar. Israrla bana başka servisi arayın diyorlar bende aradım servisleriniz yapmıyorlarmış diyorum. Yapacak bir şey yok diyorlar. Yani alm ay ın aldır may ın sak ın. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

21 Aralık 2024 10:23

Kaç yüz kişi okumuş sakı n Philips airfray almayı n. Yağ akıtıyor ve müşteri desteği hiç yok ilgi alaka hiç yok. Bak arayan soran da olmadı. Keşke dinleseydim demeyin yorumlarımı. Bin pişman olmayı n.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 12:56
Philips 9650 XXL Airfryer İç Aparatları Yapıştırma Yapıyor
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 16:38
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 12:00
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2025 14:14
Esra sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 14:49

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri