28 Şubat 2023 00:55

Philips Marathon Ultimate XB9155/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge satın almıştım. 2 senelik kullanımımdan sonra teleskopik boru ünitesi bozuldu ve tutma sapı gevşeyip kırıldı. Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü rutin olarak süpürgeyi 2 sene kullandım ve hiçbir darbe almadı. Ürünü Philips Aksel Elektronik Yetkili bayisine götürdüm ve bana sadece elektronik aksanının garanti kapsamına girdiğini söylediler. Malzeme türünden yaşadığımız bir sorunun garanti kapsamında olmaması bize komik geldi. Her şey dahil 5 yıl garanti kapsamında aldığımız ürün için, kullanmak zorunda olduğumdan dolayı teleskopik boru için 220 TL ödedim. Tutma sapı için ise stok yok şeklinde cevap aldım. Bu kadar basit 2 parça için yaşadığım sorunun garanti kapsamında çözülmemesi canımızı sıktı. Mümkünse garanti belgesi ve fatura ile birlikte süpürgem için garanti kapsamında hizmet ve para iadesi talep ediyorum.

28 Şubat 2023 10:15 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Ücret dahilinde yetkili servisimizden destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Olgun sonuçtan çok memnun

Philips Süpürge Tutma Sapı Kırıldı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Olgun
04 Temmuz 00:24
"Philips firmasına ürünlerinin arkasında durdukları çok teşekkür ederim. Ancak ücretsiz bir yeni ürünle bir sefere mahsus değiştirildi benim talebim başkaları da mağdur olmaması adına konu malzemenin fizibilitesinin yapılarak garanti kapsamına alınmasıdır, tekrar teşekkürler"
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
15 Kasım 17:44