Philips Azur 7500 Serisinde Gelen Ses!

Philips Azur 7500 Serisinde Gelen Ses!
21 Aralık 2024 12:27

Philips Azur 7500 serisi ütü aldım fakat ilk çalışmada cırt diye yüksek bir ses çıkartıyor. Ayrıca su damlası oluyor bazen. Yine ütüleme bitince fişten çekince birkaç saniye içinde yine cırt diye ses geliyor. Önceden kullandığım ütülerde böyle ses hiç duymamıştım.

19 Aralık 2024 23:19

Philip Azur 7500 serisi ütü çıt diye ses geliyor hem ilk çalıştırınca hem de fişi çekince. Bu çıt sesi neden geliyor? Lütfen sorunu giderin ya da bilgilendirin. Trendyol aracılığı ile alındı. Önceleri belki normaldir diye düşündüğüm için Trendyol'a bildirmedim. Alalı bir ay oluyor

Ek
24 Aralık 2024 18:32 (Şikayetten 3 gün sonra)
24 Aralık 2024 18:42
Nuran
Nuran
25 Aralık 2024 21:50

Bugün İstanbul Bahçelievler arsel elektronik yetkili Philips servisine gittim. Ütüden gelen sesi anlattım, normal deyip beni geçiştirdiler ben de mecburen ütüyü alıp geri döndüm. Birçok kiliye sordum ve 7500 Azur serisi Philips ütüsünün bu sesi yapmadığını, normal olmadığını söylüyor. Fakat servis bunun normal olduğunu söylüyor, bir nevi uğraşmak istemiyor, yeterince ilgilenilmediği ve geçiştirildiğimi düşünüyorum. Etik bulmadığımı belirtmek isterim, normal olmayan durumu bana normalmiş gibi söyleyip başlarından sağdılar. Bir çok kişi olmaması gerektiğini söylüyor, herhalde yalan söylemiyorlar, ya da neden hayır bu ütü ses yapmıyor desinler.? Tüm kullanıcılara sordum ve bu ses olmadığını söylüyor ama servis normal deyip umursamıyor.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Philips Azur 7500 Kıyafetleri Yakıyor Yapışıyor

07 Aralık 2023 11:29