Halil sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 9000: Kronik Tasarım Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü

Philips Aqua Trio 9000: Kronik Tasarım Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü
20 Kasım 2024 14:29

Philips Aqua Trio 9000 serisi şarjlı süpürgemin fırça kısmında bulunan dönme mekanizması, kullanıma bağlı olarak kısa süre içinde kırılmıştır. Bu durumun yalnızca benim yaşadığım bir sorun olmadığını, aynı model süpürgeyi kullanan birçok kişinin benzer şikayetlerde bulunduğunu çeşitli platformlarda gördüm. Bu nedenle problemin, kullanıcı hatasından ziyade ürünün tasarım ya da üretim kaynaklı kronik bir arızasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Yetkili servis tarafından bu durumun kullanıcı hatası olarak değerlendirilmesi ve ücretli parça onarımı önerilmesi, müşteri memnuniyeti açısından oldukça yetersiz bir çözüm olmuştur. Bu tarz kronik sorunların, markanız tarafından daha özenli bir şekilde ele alınması gerektiğine inanıyorum. Tüketici olarak, ürünün garanti süresi kapsamında olmasa bile bu tip üretim kaynaklı arızaların ücretsiz olarak giderilmesini beklemek en doğal hakkımızdır.

Philips gibi güvenilir bir markanın, müşterilerini mağdur etmek yerine çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesini ve sorunu ücretsiz bir şekilde çözmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve konu hakkında tarafıma geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla

22 Kasım 2024 10:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Halil Kemal Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

22 Kasım 2024 16:11

Halil Kemal Bey Merhaba, Sizinle gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmemizde konuyu detaylı olarak ele aldığımızı ve size yardımcı olabilmek adına gerekli adımları attığımızı paylaşmak isteriz. Sorularınız ya da talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Geri bildiriminiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Halil
24 Kasım 2024 11:33

Markanızın bana bu konuda yeterli desteği sağlamadığını üzülerek belirtmek isterim. Satış sonrası destek konusunda çok yetersiz. Bu sebeple artık Philips ev ürünleri yerine satış sonrası destek konularında daha fazla tüketici dostu firmaları tercih etmek durumunda kalacağım.

Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Ederken Toz Haznesi Kırıldı Ve Ücret Talep Edildi

Sakine
25 Ağustos 01:01
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis

Dilek
23 Mart 15:11
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 9000 Serisi Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları

Tacettin
23 Şubat 13:58
Philips Aqua Trio 9000 Serisi Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
24 Mayıs 23:46
"Ürünü servise bıraktım değişeceğini söylediler. İlgi için teşekkürler. Ama bence hala o parça metal olmalıydı plastik değil, ileride yine aynı olayın yaşanabileceğini düşünüyorum."
Ferit sonuçtan memnun değil

Ferit