Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Philips Servisi (Zaman Kaybı)

07 Ocak 2024 21:27

Philips Gebze'de Allah'a Emanet... Philips 5400 Serisi EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinemi 'Error 15' hatası verdiği için servise götürdüm. Ne işlem başlatıldığına dair mesaj ne de takip numarası mesajı geldi. Bir hafta sonra aradığımda ürünümün henüz yapılmadığını söylediler. İki hafta sonra aradığımda ürünü almam için bana bilgi verdiler. Gittiğimde ürünümün bıraktığım yerde olduğunu ve içine yazdığım kağıdın aynı şekilde durduğunu gördüm. Şüphelenip tamir edilip edilmediğini sordum. Duraksayıp birbirlerine baktıktan sonra 'evet' yanıtını aldım, ancak sorduğum arızalar hakkında bilgileri yoktu. Eve geldiğimde cihazı nasıl paketlediysem o durumda olduğunu ve açar açmaz aynı arızanın devam ettiğini fark ettim. Sinirlenerek cihazı Kartal'daki servise götürdüm ve bu sefer mesaj, takip numarası gibi her şey geldi. Philips müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattığımda, firma ile görüşüp döneceklerini ifade ettiler ve geri dönüş yaptılar; ancak Gebze servisi benim cihazı hiç götürmediğimi iddia etmiş. Elimde hiçbir yazılı belge olmadığı gibi çağrı merkezinde de Gebze'deki servis kaydı bulunmuyordu. İki hafta boşa geçen zaman, iade veya değişim sürecinde yaşanan zaman kaybı ve Kartal'a gitmek için harcadığım iş gücü ile yakıt kaybım oldu. Müşteri hizmetlerine hukuki işlem için başvurduğumda, telefon kaydı ve çevre kamera kayıtları ile durumu kanıtlayacağımı belirtsem de Gebze'de işlem kaydım olmadığı için herhangi bir cevap alamadım. Çok yazık.

Beytullah
15 Ocak 2024 20:13

Bu şikayetten sonra dönen kimse olmadı, ama Kartal servis ilk'inde çözemeseler'de ikinci sıcaklık sensörünü değiştirerek çözdüklerini belirtti şu ana kadar arıza tekrarlamadı Kartal servisin ilgisi alakası çok iyi olsa da Gebze servis hakkında bulunduğum şikayetim hala geçerlidir. Philips'in Gebze servisi için denetim veya çevre ilçelerin birine alternatif bir servis açması kanaat'indeyim zira çoğu ürünümüzü kalitesi ve kullanışından dolayı Philips olarak seçiyoruz. Herkes işini gücünü bırakıp Gebze'den Kartal'a veya İzmit'e gidemez. Bir markanın ürünleri ne kadar iyi olursa olsun, desteği veya servisi kötü ise müşteri kaybetmeye mahkumdur. Philips'ten tek istediğim verdiğiniz servisleri denetleyin, kapısına kadar arızalı ürün olan ve tamir etmeden geri verip, servis kaydı bile açmayan ve sorgulandığında bunları inkar edip getirmediği yönünde cevap veren insanları mağdur eden servislerinizi daha çok denetleyin veya yaptırım yapın. Alternatif yakın servisler vermediğiniz sürece Philips ürünlerinden uzak duracağımı belirtirim. Şikayet Var'da insaların sesini biraz duyurma ve çözüm aradığı bir platform yarattığı için teşekkür ederim.

19 Ocak 2024 15:12 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sayın D., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz bizim için değerli olup ilgili birimler ile paylaşılacaktır. Herhangi bir sorunuz olması durumunda, direkt olarak destek hattımıza ulaşabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Espresso Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Emine