Müjdat sonuçtan memnun

20 Mayıs 2023 20:44

Telefon numaramdan dolandırıcı alışveriş yaptı ve hesabıma para aktardı. Paycell kart ile yapılan bütün işlemlerin hepsini iade istiyorum. Dolandırıcı benim faturama yansıttı ve bunlardan dolayı hoşnut değilim. Bütün parayı iade yaptırmak istiyorum. Ayrıca Paycell uygulaması limitimi kim ne zaman belirledi? Ben böyle bir uygulama kullanmak için onay vermedim. Aradım müşteri hizmetlerini, 3200 TL çekildi diyorlar. O 3200 TL limiti kimden onay alıp oluşturdunuz? Paycell hakkında bilgim bile yok ve uygulamam bile yok. İade yapılmazsa yasal yollara da başvuracağım.

profile profile profile
20 Mayıs 2023 20:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

20 Mayıs 2023 21:07

Ben bu uygulamayı kullanmıyorum ve bugüne kadar böyle bir uygulamadan haberim bile yoktu. İnsan neden fatura üzerinden para çekme gereği duyar onu da anlamış değilim hala. Telefon numaralarının gizliliği var diye paylaşmıyorsunuz ama parayı paylaşabiliyorsunuz bu da ayrı bir bakış açısı. Ben ne uygulamayı biliyorum ne de limitini biliyorum zaten benim 3200 lira param bile yokken neden böyle limit var anlamış değilim. 15 yıllık müşterisiyim Turkcell'in ama bu saçma uygulama ve dolandırılmalar yüzünden daha fazla kullanmayacağım. Uygun bir sürü hat varken sizi seçiyoruz olanlara bakın lütfen gereğini yapıp bu işlemleri iptal edin

22 Mayıs 2023 17:24
23 Mayıs 2023 16:52

Ben herhangi bir onay vermedim Paycell'i daha önce de kullanmadım. Gelen bakiyenin extra yansıyacağını Turkcell Paycell adını kullanarak söylediler ve bunun üzerinden bir şifre geldi Bana paylaştığım şifre alışveriş veya para transferiyle alakalı bir mesaj değildi. Bu olay sizin b0şluklarınızdan faylan1larak yapılmış bir doland1rıcılıktır. Muhtemel olarak Turkcell'de çalışmış ve bu işte profesyonel olan birisi tarafından yapıldığını düşünüyorum ben hiçbir para transferine onay vermedim. Ayrıca fatura kontrol servisine üye olduğum halde 150 lira üstüne müsaade vermediğim halde çekilmiş bir limittir. Lütfen uygulamanızın boşlukları yüzünden olan bu olayı düzeltin.

23 Mayıs 2023 16:53

Belge

23 Mayıs 2023 16:56
Paycell Hiç Alakam Olmayan Uygulama

Ve bir de alışveriş yapılan firmanın ismini vermiyorsunuz ben bunu nereden bulabilirim bunun bilgisini vermiyorsunuz iki adet numaraya yönlendirilmiş diyorsunuz numaraları paylaşmıyorsunuz. Hem paylaşmayıp hem de ödeme yapılan yerle görüşün diyorsunuz. Benimle bu bilgileri paylaşmıyorsunuz ve ben para çekimine onay veya evet diye bir karşılık vermediğim halde uygulama bu yolla oluyor diyorsunuz. Benim sorunumdan tamamen farklı bir bilgi veriyorsunuz şu an. Aktarım yapılan yerlerin kişilerin ya da firmaların bilgilerin bilgilerini paylaşırsanız ben görüşürüm. Paylaşmadığınız için bu sorunu sizin çözmeniz gerekmekte sözleşmemizde olduğu gibi...

26 Mayıs 2023 19:42

İlginiz için teşekkür ederim, problem çözüldü.

26 Mayıs 2023 19:49

Benzer problemi yaşayan arkadaşlar yukarıdaki formu düzenleyip şikayetini aşağıdaki platformlara iletebilir. Süreç bu şekilde ilerliyor. *Şikayetvar *BTK *Tüketici Hakem Heyeti *CİMER adreslerine şikayetimi görüldüğü gibi belirttim. Tüketici Hakem Heyeti faturanızı ödeyip, makbuzu bize iletin dedi. İlerleyen günlerde Paycell arayıp IBAN talep edip 1-2 gün içerisinde aktarım yapılır denildikten sonra hesaba ulaşması yaklaşık 2 saat sürdü.

Yorumlar (9)

Seda

Merhaba beyefendi tam olarak nasıl bir çözüm buldunuz açıklayabilir misiniz benimde başıma geldi yardımcı olursanız çok sevinirim

Ümmiye

Siz söyledikten sonra bende yazdım ama henüz bir cevap ya da gelişme yok. Faturayı dün ödedim

Sedat

Hocam merhaba aynısı başıma geldi buradan şikayet vara yazdım sonrasında yine BTK CİMER vs. Ye yazmam mı gerekiyor tek tek yoksa buradan yönlendirmemi bekleyeceğim sizin sorununuz çözülmüş Umarım sayenizde bende halledeceğim çok faydalı olmuş yazmanız 🙏👍

Seda

Merhaba dönüş sağlandı mı sizlere ödemeyi gerçekleştirdikleri yardımcı olur musunuz banada

Ümmiye

Nasıl çözüldü acaba. Aynı durum benim başımada geldi ama çözülmedi. Faturama yansıdığı için ödeyeceğim😒

Müjdat

Yukarıda izlediğim yolları eksiksiz izlemenizi tavsiye ederim. En yüksek faydayı her kanattan zorlamak şartıyla Tüketici Hakem Heyeti ve buradan aldım. Şikayetinizi eksiksiz şekilde benzer bir metin kullanarak özelleştirip kanıtlarıyla birlikte (ekran görüntüleri, ödendi ise dekontuyla) iletmenizi tavsiye ederim. Umarım probleminiz çözülür.

Ömer

Hocam bize de aynısı yapıldı? Acaba sonuç nedir. Geri iade oldu mu?

Yusuf

İnşallah olur benimde başıma geldi müjdat hocanın dedihi her şey yaptık bakalım sonuç nasıl olacak inşallah olumlu olur çünkü durduk yere çekim yapılıyor ve onay bsy alınmadan

Müjdat

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Paramı Geri İstiyorum

Canan
08 Haziran 2023 14:17
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
15 Temmuz 2023 22:41