Samet sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Paul Mark Tezgahtar Problemi

08 Nisan 2024 17:16

Sivas Paul Mark şubesinden daha önce satın almış olduğum kemerin yetersiz delik sayısı nedeniyle 08.04.2024 saat 16.35 civarında mağazada isminin K**** olduğunu öğrendiğim çalışana delinmesini rica ettim. Tüm müşterilerin içinde 'delici kayboldu, başka mağazada deldirin' şeklinde uygun olmayan bir üslupla karşılaştım. Paul Mark mağazasından aldığım ürün için başka mağazaya gitmem gerektiğini sorduğumda, saygısız bir tavırla 'git nerede yaptırırsan yaptır' yanıtını aldım. Tüm müşterilerin arasında olayı büyütmeden, tüm kurumsal mağazalarda olduğu gibi ilgiliye şikayeti iletmek için ismi M*** olan başka bir çalışana durumu aktardım. 'Biz kemer satıyoruz diye delme hizmeti vermek zorunda değiliz, git başka yerde deldir' şeklinde bir yanıtla karşılaştım. Mağaza müdürüyle görüşmek istediğimde içeri gitti ve 1 dakika sonra 'toplantıda' olduğunu belirterek geri döndü. Tüm bu olaylar kamera kaydında gerçekleşti. Eğer kemer satıyorsanız, delme hizmetinin de sunulması beklenir. Kaybolduysa bu durum kibar bir üslupla ifade edilmeli, müşteriye emir verir gibi bir yaklaşım sergilenmemelidir. Kurumsal bir mağaza olduğunu düşündüğüm için yaşadıklarım karşısında şaşkınlığımı ve hayal kırıklığımı belirtmek isterim. Gerekli yerlere şikayetimi yapacağım ve çevremi bu durum hakkında bilgilendireceğim. Genel bir üslup ve davranış sorunu olduğunu düşünüyorum.

09 Nisan 2024 03:13

Yerli Türk markası diye sürekli buradan alışveriş yapıyordum ama bir daha asla uğramam. Hayatımda bu kadar üslup problemi olan, kurumsal firmayı temsil etmekten bu kadar uzak tezgahtarları ilk kez gördüm. Kasadaki k. Müşteriye "siz" diye hitap etmeyi, "lan" dememeyi, bu mağazadan aldığım ürünün tadilatı için "git başka yerde yaptır" dememeyi öğrenmeniz için elimden geleni yapacağım. Ne yani Paul Mark tan ürün alıp LCW ye mi gideceğim al buna tadilat yap diye? "Burada kemer satıyoruz diye delme hizmeti vermek zorunda değiliz, git nereye şikayet ediyorsan et" diyen m. İsimli arkadaş. Evet kemer satıyorsan delme hizmetini de vermek zorundasın. Şikayetlerimi yaptım, konunun da takipçisi olacağım. Kurumsal firma diye 100 liralık ürüne 2000₺ veriyorsak pazarcı ağzıyla konuşma, her anlamda kaliteyi sağla diye veriyoruz. Yok öyle! Toplantıda olan, görüşemediğimiz müdürümüz de umarım okur.

15 Nisan 2024 16:51 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Konu, ilgili birimlere iletilmiştir. En kısa sürede sizlerle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Paulmark Müşteri Hizmetleri.

Samet
Samet
18 Nisan 2024 22:48

Kimse iletişime geçmedi. Tüm şikayetlere benzer yanıt verilmiş, müşteri memnuniyetini gözden çıkarmışsınız siz çok yazık

Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 00:51

Kasada İlgisizlik Ve Güler Yüz Eksikliği Müşteri Sadakatimi Zedeliyor

17 Eylül 2025 16:47
Melih sonuçtan memnun

28 Temmuz 2023 15:25
"Teşekkürler Paul Mark hatanı görmen ve çözüm üretmen güzeldi"
Paul Mark Paul Mark Sattığı Ürünündeki Lakayıt-vurdumduymaz Duruşu

11 Temmuz 2023 22:37
Oğuz sonucu yetersiz buldu

13 Ocak 2024 17:46
PaulMark Hatalı Ürünü Değiştirmediler!
PaulMark Hatalı Ürünü Değiştirmediler!
TrustBuy Güven Skoru