Passolig Passo.com.tr Hesabınızdaki Olağan Dışı Faaliyetler Nedeniyle Erişimin

Passolig Passo.com.tr Hesabınızdaki Olağan Dışı Faaliyetler Nedeniyle Erişimin
18 Eylül 2024 15:527.781
Caner'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ediyorum ama müşteri hizmetleri bu konuda çok bilgisiz beni sürekli aynı seylerle meşgul edip durdular.

Passo.com.tr'den Mac bileti alacağım ama bir turlu üyeliğime giremedim. Bana şifremi değiştirmemi söylüyor şifre değiştirme yerine gelip adımları yaptığımda ise bana hesabınızdaki olağan dişi faaliyetler nedeniyle erişiminiz durdurulmuştur uyarısı veriyor ve şifremi değiştirmiyor. 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum 20 kere müşteri hizmetlerini aradım fotograf olarak da sorunu ilettim ama hala çözülebilmiş değil.

18 Eylül 2024 15:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Caner
18 Eylül 2024 16:46

Yorumlar(19)

18 Kasım 2025 11:10

Merhabalar Caner bey ben de de aynı sorun var Passo mobil uygulamasına Samsung Galaxy a03 cihazımdan 10 Eylül 2025 tarihinden bu yana erişemiyorum. Hem mobil uygulama hem de web sitesi üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda “hesabınızda ki faaliyetler nedeniyle erişiminiz durdurulmuştur” şeklinde bir hata alıyorum. Farklı cihazlarda da aynı sorunla karşılaşıyorum telefon numaram ile şifre sıfırlama yapınca hesabınız kitlenmiştir diyor lütfen yardımcı olun Passo müşteri hizmetlerini arayınca hesabınız inceleniyor diyor müdürlerine ulaşmak istiyorum lütfen yardım edin

14 Kasım 2025 16:43

Caner bey merhaba; uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum dönüş sağlamalarının yolu nedir yardımcı olur musunuz hiçbir türlü muhatap olmuyorlar

Okan
Benzer Şikayeti Var
21 Temmuz 2025 21:41

Caner Bey, benim de aynı şekilde bir sorunum var ve yaklaşık 1 yıldır çözülmedi. Defalarca aradım ve burada da şikayet kaydım mevcut. Sizin gibi müdürle görüşmek istediğimi de söyledim ama hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Nasıl bir yol izlememiz gerekli?

6 Nisan 2025 14:54

Bende de aynı sorun var. Şikayet oluşturdum, umarım kısa zamanda düzeltirler.

13 Ocak 2025 03:02

Passoya giriş yapamıyorum olağan dışı faaliyetler nedeniyle üyelik askıya alınmış lütfen düzelmesi için yardımcı olum

10 Ocak 2025 11:19

Merhaba bende de aynı sorun var günlerdir çözmediler müdürlerine bağlanmak istedim bağlamadılar ne yapmam gerekiyor az önce aradılar açılmayacak diyorlar delirmek üzereyim :(

14 Aralık 2024 22:42

Bana hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar

14 Aralık 2024 19:16

Caner bey müşteri hizmetlerine bağlanıp müdürleri ile mi konuşmak istediniz sorunu çözmek için acaba

7 Aralık 2024 13:09

Şikayet oluşturdum tahmini kaç gün içinde çözüyorlar aynı sorunu yaşıyorum

Recep
Şikayeti Çözüldü
7 Kasım 2024 15:15

Aynı hatayı alıyorum nasıl çözdünüz yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden

5 Kasım 2024 14:02

Kardeşim aynı sorunu yaşıyorum müdüre nasıl ulaştın caner kardeşim

20 Eylül 2024 17:55

Aynı hatayı alıyorum. Sonuç alabildiniz mi?

Üyelik Erişimi Engellenen Müşteri, Çözüm Bekliyor

13 Ekim 2024 20:441.896

Passo.com.tr'den Mac bileti alacağım ama bir turlu üyeliğime giremedim. Bana şifremi değiştirmemi söylüyor. Şifre değişt...

Üyelik Erişimi Engellenen Müşteri, Çözüm Bekliyor

Berk
Passo Taraftar Girilen Bilgilerle Eşleşen Bir Taraftar Kaydı Bulunamadı Hatası

Passo TaraftarGirilen Bilgilerle Eşleşen Bir Taraftar Kaydı Bulunamadı Hatası

Emre
Passo Taraftar Kombine Sistemde Lütfen Yenileyin Parası Çekildi!

Passo TaraftarKombine Sistemde Lütfen Yenileyin Parası Çekildi!

Burak
Passo Taraftar Bilet Sorunu!

Passo TaraftarBilet Sorunu!

Cemal
Passo Taraftar Biletleri Sattılar 4 Katına!

Passo TaraftarBiletleri Sattılar 4 Katına!

Passo Taraftar Bilet Seçme Sorunu, Lütfen Bunu Düzeltin Artık!

Passo TaraftarBilet Seçme Sorunu, Lütfen Bunu Düzeltin Artık!

Kerem

Öne ÇıkanKonular