29 Şubat 2024 12:44

Passolig çıktığından beri kullanıcısı olan bir taraftarım 19.02.2024 BJK Konya lig maçına girişte uygulamada maça gir basınca QR kod açılır gibi olup uygulamaya ana sayfaya atıyor. 19.02.2024 günü bunun o günlük bir sıkıntı olduğunu düşünerek çok önemsemeden Passolig gişesinden tek geçiş pas kart aldım maça girdim. Dün 28.02.2024 gün içinde maça gitmeden uygulamayı 5 kere sildim yükledim. Müşteri hizmetlerini aradım tam 18 dakika bekledim hiçbir yanıt alamadan telefonu kapattım. Müşteri hizmet hattı değil müşteri eziyet hattı resmen. Maç saati geldiğinde tekrar Passolig gişesine gittim uygulamanızda sıkıntı var pass geçiş kartı talep ettim benden 20 TL ekstra para istediler. Uygulamaları çalışmıyor e bilet süresini 2025 kadar uzatıp 250 TL para ödemişim adamlar maça girmek için ekstra para istiyorlar bu nasıl bir ticari aldatmacadır. Koskoca kurum 20 TL nin peşine mi düştü. Ayrıca ben e bilet süresi için para ödediğimi beyan edip Passolig kartımı talep ettim bana e bilet süresi için ayrı Passolig kartı için ayrı para ödeniyor diye saçma sapan bir argüman sundular. Ben 2025 yılına kadar parasını ödediğim Passolig kartımın hiçbir ücret ödemesini kabul etmeden adresime ulaştırılmasını talep ediyorum. Kimse parayı kolay kazanmıyor ağaçtan toplamıyor hiçbir ekstra ödemeyi kabul etmiyorum bu resmen ticari gas. P böyle bir yaptırımda ve ücret talebinde bulunamazsınız. Uygulamanız çalışmıyor ise bu kişilerin değil Passolig'in sorunu ben hakkım olan maça girmek için ekstra para ödemek zorunda değilim. İvedilikle sorunumun çözülerek pazar günkü derbi maçına sorunsuz şekilde girmek istiyorum.

29 Şubat 2024 12:52 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

07 Mayıs 2025 15:28

Passolig Kartım Aktif Olmasına Rağmen Bilet Alamıyorum

12 Eylül 2025 17:10
passolig-kartim-aktif-olmasina-ragmen-bilet-alamiyorum-3.jpg
passolig-kartim-aktif-olmasina-ragmen-bilet-alamiyorum-2.jpg
passolig-kartim-aktif-olmasina-ragmen-bilet-alamiyorum-1.jpg
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Vizeleme Parasını Almasına Rağmen Süreyi Uzatmadı!

07 Ağustos 2024 14:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:46

05 Kasım 2024 15:31