24 Ekim 2023 01:09

İsteğimiz dışında Papara hesabı açıldı ve adıma yapılan işlemleri kabul etmiyorum. İnternet üzerinden başvuru yaparken yanıltıldım ve kimlik bilgilerimle hesap açıldı. Banka hesabıma para gönderildi ve geri göndermem istendi. Bu işlemleri kabul etmiyorum ve sorumluluğun bana ait olmadığını belirtmek istiyorum. Islak imzam olmadan yapılan hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini kabul etmiyorum. Adıma açılan hesabın durumu hakkında bilgim yok. Herhangi bir sorumluluğu kabul etmiyorum. İsteğimiz dışında Papara hesabı açıldı ve hesap bilgilerim alındı. Papara uygulamasını indirttiler telefonuma dolandırıcılarmış onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Kimlik bilgilerimle devam ettik. İşlem sonrasında banka hesabıma 105TL gönderdiler ve 105 TL geri göndermemi istediler. 23.10.2023 tarihinden itibaren yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil. Islak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Bu tür işlemlere adımı karıştırarak insanlara sıkıntı yaşatan Papara elektronik anonim şirketinden şikayetçiyim. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma bulunan hesabın kapatılmasını talep ediyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Hesap kapatılsın

24 Ekim 2023 09:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

Yorumlar (32)

Ayşe

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım kimliği nasıl iptal ettirdiniz bende Papara hesabını hemen kapattırdım ama kimliği nasıl değiştirebilirim sonrasında sorun yaşadınız mı

İrem
İrem

Emel hanım merhaba bende aynı şeyi yaşadım karakola gidip ifade verdim kimliğimi yeniledim kartımı kapattım Papara müşteri hizmetlerini arayıp kartımı kapattım mail den yazınca kimlik resmi isteyince atmadım korktum ama telefondan arayınca müşteri hizmetleri t. C. Mi istedi kapattıklarını söylediler içim rahat değil acaba kapatılmış midir dedikleri gibi gmal den atmak güvenli gelmedi bana

Melek
Melek

Benimde başıma geldi Savcılığa şikayet ettim sizde ettiniz mi sonuç ne oldu

Melike
Melike

Emel hanım Merhaba aynı şekilde benimde başıma geldi ve başınıza bir şey geldi mi şimdiye kadar bir şey oldu mu

Emel

Yok çok şükür bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar

Hilal

Merhaba bir sorunla karşılaştınız mı şimdiye kadar ve hangi yolları izlediniz?

Emel

Çok şükür bir sorun yaşamadım hemen kimliğimi e devlet üzerinden iptal ettirdim kayıp olduğuna dair ve yeni kimlik başvurusu yaptım sonra Papara hesabını sildirdim gerekli belgeleri Gmail üzerinden atıp hesap kart bilgilerim vardı ellerinde kartımı kapattırdım

Muhammet
Muhammet

Emel hanım merhabalar. Aynı durum 2 gün önce başıma geldi. Bugün fark ettim do {andrıcı olduklarını. Papara müşteri hizmetlerini arayıp hesabımı kalıcı olarak kapattırdım. Fakat yine de içim tam olarak rahat değil. Siz kaç gün sonra kapattırdınız hesabınızı. Herhangi bir işlem yapılmış mı bilgi alabildinizmi. Bizlere de bilgi verirseniz mutlu oluruz

Emel

Ben hemen yarım saat içinde kapattırdım Çok şükür bir sorun yaşamadım hemen kimliğimi e devlet üzerinden iptal ettirdim ve yeni kimlik başvurusu yaptım sonra Papara hesabını sildirdim gerekli belgeleri Gmail üzerinden atıp hesap kart bilgilerim vardı ellerinde kartımı kapattırdım

Hilal

Merhaba benimde başıma aynı olay geldi. Papara'yı aradım kalıcı olarak kapatıldığını söylediler. Yeni kimlik için başvuru yaptım. Olaydan sonra başka bir sorun ile karşılaştınız mı? Biraz endişe duyuyorum.

Ayşe

Merhaba bende yaşadım bu sorunu bu zamana kadar sorun yaşadınzmı nasıl bir süreçle ilerlediniz bilgi verir misiniz rica etsem

Emel

Çok şükür bir sorun olmadı

Gurbet
Gurbet

Bir sorun yaşadınız mı bende bugün yanıltıldım çok tedirginim yardımcı olur musunuz nereyi aramam gerekiyor siz nerelere şikayette bulundunuz

Hanife

Merhabalar aynı durum başıma geldi bende kimlik iptal ettim Papara müşteri temsilcisi ile iletişime geçip hesabı kapatmak için gerekli belgeleri yolladım hesabı direk bloke ettiler ve para gönderdikleri ve geri yolladığım banka hesabimida direk kapattırdım. Bir şey olmaz değil mi sosyal yardıma başvurmuştum oradan başıma bela oldu evde bebeğimle o kadar strese girdim ki gerçekten yazık günah korkuyorum bir şey olur diye

Emel

Allah'ın izniyle bir şey olmaz her şeyi kapattırıp eminseniz stres yapmayın lütfen anne streslenirse bebek de hisseder üzülmeyin

Betül

Bende çok korkuyorum t. C. Vermedim Papara açmadım ama adres telefon numarası doğum tarihi bilgilerim onlarda olduğu için

Bir şey oldu mu

Emel

Hayır çok şükür bir şey olmadı 😞

Betül

Merhaba Papara hesabınızı kapattırdıktan sonra karşınıza başka sorun çıktı mı t. C. No bilginizle başka bir şeyler yapılmış mı başka hesaplar açılmış mı bana yardımcı olursanız sevinirim

Emel

Hayır başka sorunla karşılaşmadım şu ana kadar

Muhammed
Muhammed

Bu ne saçma bir şey ya zorla suçlumu yapıyorlar

Emel

Kimseye güvenilmez bir dünyada yaşıyoruz 😞

Kimlik belgesini nasıl değiştirdiniz

Emel

Sonra Papara hesabını sildirdim gerekli belgeleri Gmail üzerinden atıp hesap kart bilgilerim vardı ellerinde kartımı kapattırdım

Sinan

Kimliğimi iptal ettim başka ne yapmam lazım

Emel

E devlet üzerinden yaptım önce kimliğimi kaybettim dedim kimliğimi iptal ettirdim sabah da gidip geçici kimlik belgemi aldım

Yagmur

Merhaba sorun nasıl çözüldü acaba

Yagmur

Merhaba kimlik belgesi değiştirilmiyormuş nasıl yaptın acaba

Emel

İlk olarak kimlik belgemi değiştirdim Sonra banka IBAN'ı verdiysem kartımı yeniledim Sonra Papara destek ile iletişime geçtim mail yoluyla resimleri attım yaşadığımı anlattım onlarda gerekli belgeler istediler kimlik resmi ikametgah e devletten filan çok şükür Papara hesabım kapatıldı benim

Ebrar
Ebrar

Aynı olayı yaşıyoruz sorun çözüldü mü çözüldüyse nasıl hallettin yardımcı olabilir misin

Arife
23 Ekim 2023 21:17