İbrahim sonuçtan çok memnun

Özdilekteyim.com 4-6 İş Gününde Yatacak Para İadesi Yatmıyor

Özdilekteyim.com 4-6 İş Gününde Yatacak Para İadesi Yatmıyor
29 Mayıs 2024 21:45
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlgili temsilci Veysel beye teşekkür ederim”

14.05.2024 günü özdilekteyim.com sitesinden 08963052 sipariş numarası ile bayan spor ayakkabısı aldık. Ürünün bedeni (numarası) uymadığı için numara değiştirmek istediğimizi Ozdilekteyim WhatsApp hattından ilettik tarafımıza değişim opsiyonu bulunmadığından ürünün kullanılmamış olması durumunda iade edilerek yeni sipariş oluşturabileceğimiz iletildi. 987879557 kargo kodu ile ürünü gönderdik ürünün firmaya ulaşılmasının üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hala ücret iadesi yapılmadı. Daha önce 4 6 gün arasında ücret iadesi yapılacak denilirken az önce iade işleminin beklemede olduğu belirtildi. Ürünü teslim alıp iadeniz onaylandı denilerek 2. Ayakkabıyı aldırıp mağdur edildim

29 Mayıs 2024 21:40

İlgili mesajlar ektedir

29 Mayıs 2024 21:40

Mesajların sonu ektedir

29 Mayıs 2024 21:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize, Müşteri Memnuniyeti hattımızdan veya web sitemizden de ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

29 Mayıs 2024 21:50

Öncelikle kısa sürede cevapladığınız için teşekkür ederim ama belirttiğiniz gibi iletişim kanallarından iletişime geçip çözüm bulamadık, şimdi sisteme kaydedilince çözümünüz ne olacak bilgi verir misiniz, buradan ya da iletişim numaralarımdan

30 Mayıs 2024 14:55

İlgili temsilci Veysel beye teşekkür ederim

Alper sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 17:06
"Teşekkürler"
Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Ozdilekteyim.com Ozdilekteyim Den Alışveriş Yapma Pişmanlığı

05 Ağustos 2024 10:37
Erdem sonuçtan memnun

25 Aralık 2024 21:32
Önder sonuçtan memnun

Değişim Sorunu Ve Hediye Çeki Kaybı Endişesi

06 Şubat 2025 14:29
"Müşteri Temsilcileri yetkileri dahilinde yardımcı olamadılar ancak araştırmam sonucunda Kocaeli Mağazasında görevli olan Sefa Bey, ürün transfer işlemini gerçekleştirerek ürünü Bursa Orhangazi Mağazasında elimize ulaştırdı. Müşteri temsilcileri ürün iade veya değişim derken Kocaeli Mağazası yetkilisi Sefa Bey değişim için gerekli özeni ve takibi göstererek 1 beden büyüğü ile gerçekleştirdi. Teşekkürler Özdilek Ailesi"
Değişim Sorunu Ve Hediye Çeki Kaybı Endişesi
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 16:39