Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Ozdilekteyim.com Ozdilekteyim Den Alışveriş Yapma Pişmanlığı

05 Ağustos 2024 10:37

Özdilekteyim'den 1 Mart'ta 08130142 numaralı siparişle Skechers marka ayakkabı aldım. 1 ay sonra yandaki yapışkanlar açıldı, neyse dedim kullanmaya devam ettim. 4 ay sonunda öndeki dikişler attı. Ayakkabı söküldü, kullanılamaz hale geldi. Ayakkabıyı Özdilekteyim firmasına ilettim. Onlar da incelemeye gönderdi. Az önce kargo firmasından mesaj aldım, ürün tarafıma gönderilmiş. Özdilekteyim'i aradım çünkü onlardan bana bir bilgilendirme yapılmadı. Ürünün iade veya değişiminin reddine karar verilmiş. Ben futbolcu falan değilim, sıradan bir vatandaşım. Ne yapmış olabilirim 1 spor ayakkabıyı 4 ayda kullanılamayacak hale getirmek için? Burada 2 seçenek var: Ya Özdilekteyim sahte çürümüş ürün satıyor ya da Skechers. İkisinden de mağduriyet telafisi bekliyorum. Şu ekonomik krizde zaten ederinden fazlaya satıyorlar ürünleri. Biz de parayı sokaktan toplamıyoruz.

05 Ağustos 2024 10:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

05 Ağustos 2024 11:25

29622438 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

Birsen
Birsen
05 Ağustos 2024 17:03

Bilgilendirme sağlandı evet. Siz Özdilek'ten aldınız bizim sitemize güvendiniz ama biz sattıktan sonrasına karışmayız. Skechersla çözeceksiniz bizi ilgilendirmez dediler kısaca

Alper sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 17:06
"Teşekkürler"
Berat sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 06:42

24 Ocak 2024 19:55
Ozdilekteyim.com Alınan Ürünün İadesinin Kabul Edilmemesi
Akgün sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 23:10