Resul sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Motor Arıza Lambası

Resul
27 Temmuz 2024 20:39

Aracımla Ankara'dan uzun yola çıktım. Eskişehir'e yaklaşırken motor arıza ışığı yandı. Hemen sağa çektim, yağını, suyunu, kayışını kontrol ettim. Hiçbir sorun yoktu ve çekişinde hiçbir problem yoktu. Ben de en yakın Eskişehir Otokoç Fiat servisine gittim. Hiç bakmadan 'Full doluyuz, sıraya alabilirim, ne zaman geleceği de belli değil' dedi. İçerisinin araç dolu olduğunu söyledi. Yapacağı 2 dakika makine getirip önemli bir şey var mı ona bakacak, sonra yoluma devam edeceğim. Böyle durumlarda bir makine bağlayıp arızanın önemli mi olup olmadığını söylemek için randevu alıp günlerce onu mu bekleyeceğiz? Aracı tamir ettirmiyoruz veya parça değiştirmeyeceğiz ya, ne kadar zor olabilir? Vallahi satacağım, kurtulacağım artık. Yetkili servise ne zaman işimiz düşse, 'Kullanıcı hatası', 'Normal bunlar', 'Kendi başınızın çaresine bakın' kelimelerini duymaktan başka bir şeye yaramıyorlar. Arkadaşım aldı. Arabayı direkt kendi yaptırdı bakımlarını. Dedim niye garantisini bozuyorsun? 'Onların eline düştün mü yine aynı şeyleri yaşıyorum' dediydi. Gerçekten sizin elinize kimseyi Allah düşürmesin. Bir motor lambasına bakıp arızayı söylemek ne kadar zor olabilir? Bunun için kaç günlük çalışma yapmanız gerekiyor? Yolda bir sorun yaşadık, servise gittik, ağzımızın payını aldık. Geldik, sağ olun.

profile profile
29 Temmuz 2024 13:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
Resul
31 Temmuz 2024 15:06

Gittim Motor arıza cihazı aldım. Arızaya bakmam 5 dakikamı aldı. Bunu yapamayacak kadar nasıl acemi bir firma olabilirsiniz.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
28 Ekim 2024 15:16
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
04 Temmuz 2024 15:57

İsmail
02 Ekim 2024 12:12
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
28 Mayıs 2024 17:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Servisinde Çözülmeyen Arıza Sorunu

16 Nisan 16:48