Sina sonuçtan hiç memnun değil

Sina
20 Ağustos 2024 11:13

Otelz uygulaması üzerinde 17.07.2024 tarihinde yaptığım erken rezervasyon ile kampanyadan yararlanmak için o tarihlerde uygun olduğu belirtilen otel için rezervasyon yapmıştım. Ancak daha sonrasında otelde müsaitlik olmadığından dolayı, rezervasyon tarihinden neredeyse 1 ay geçmiş olmasına rağmen, 15 Ağustos 2024 tarihinde iptal edildiği gerekçesi (Diğer) ile mail yoluyla geri dönüş aldım. Bu durumda, 17.07.2024 tarihinden 15 Ağustos 2024'e kadar otelin doluluk oranında neden geri dönüş için bu kadar geç kalındı? Dolayısıyla, erken rezervasyon kampanyasından yararlanamadığımdan dolayı şu an benzer otellerde fiyat farklılıkları oluştuğundan mağdur oldum. Eğer o tarihler arasında uygun değilse neden rezervasyon yapabiliyorum? Daha sonrasında 15 Ağustos 2024 tarihinde sizi aradık ancak ulaşamadık gibi bir mail ile dönüş sağlanmış. İlgili tarihte telefonum açıktı ve gün içerisinde defalarca kez arandım ve aradım. Dolayısıyla neredeyse tatil planıma 10 gün kala bununla karşılaşmak birçok mağduriyet oluşturduğu gibi Otelz.com firmasının da rezervasyon konusundaki hassasiyetlerinin ne yazık ki kötü olduğunu görmüş oldum. Otelz firmasının konuya hassas ve kurumsal yaklaşması adına mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

20 Ağustos 2024 11:52 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Mazlum sonucu yetersiz buldu

Mazlum
30 Ekim 2024 17:24
Otelz Rezervasyonunda Mağduriyet Ve İade Sorunu
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
07 Aralık 2023 16:04