Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

Opel Pişmanlıktır Farlar Kendiliğinden Çatlıyor

02 Ağustos 2024 14:25

2023 Aralık'ta Opel Değer yetkili servisinden aldığım sıfır araçta, aldığım hafta arka farlarında çıkıntı görmem üzerine bayiye gittim. Yetkili bayi, bagaj kapağında ayarsızlık olduğunu söyledi ve arka sağ sol farlar sökülüp tekrar takıldı. Bagaj için bagaj ayarı yapılması tarafıma iletildi fakat sıfır aldığım araçta değer kaybı yaşanacağı Opel Değer tarafından tarafıma iletildi. Bu yüzden ayar işlemini kabul etmedim. Aynı hafta ön farlarda içten buğulanma oldu. Bu kez de matrix far kaynaklı cam inceltildiğinden olabileceği, ellerinde yönetmelik olduğu söylendi. Şu an 3500 km'de olan aracımda arka sağ sol farlarında içten çatlamalar mevcut ve aynı zamanda bagaj üstü reflektör kendiliğinden çatladı. Ücretini ödeyerek değiştirttim 24.07.2024 tarihinde ama 28.07.2024'te yeniden reflektörde hafif bir çatlak oluştu. Opel Değer bayi buna yapacakları bir şey olmadığını söyledi ama arka sağ sol farlar için herhangi bir dış etken yok, tertemiz bakılmış, içten çatlama olmuş dediler. Dıştan bir kaza, vurma olmadığını teyit ettiler fakat garanti kapsamına giremeyeceği belirtildi. Bunun üzerine Opel Türkiye iletişim merkeziyle konuştuk ve dış etken denip şikayetimi kapattılar. Asla kabul etmiyorum. Bu sizin markanızın, aracınızın sorunu. Kapalı garajımda duran araç hiçbir dış etkene maruz kalmamıştır. Farlarımın garanti kapsamında değişimini istiyorum. Bununla ilgili yasal süreci başlatacağım. Hızlı bir şekilde geri dönüş ve farlarımın garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum.

02 Ağustos 2024 14:05

2023 aralık da Opel değer yetkili servisinden aldığım sıfır araçta aldığım hafta arka farlarında çıkıntı görmem üzerine bayiye gittim yetkili bayi bagaj kapağında ayarsızlık olduğunu söyledi ve arka sağ sol farlar sökülüp tekrar takıldı ve bagaj için bagaj ayarı yapılması tarafıma iletildi fakat sıfır aldığım araçta değer kaybı yaşanacağı Opel değer tarafından tarafıma iletildi bu yüzden ayar işlemini kabul etmedim. Aynı hafta ön farlarda içten buğulanma oldu bu kez de matrix far kaynaklı cam inceltildiginden olabileceği ellerinde yönetmelik olduğu söylendi. Şu an 3500 km de olan aracımda arka sağ sol farlarında içten çatlamalar mevcut ve aynı zamanda bagaj ustu reflektör kendiliğinden çatladı ücretini ödeyerek değiştirttim 24.07.2024 tarihinde ama 28.07.2024 de yeniden reflektörde hafif bir çatlak oluştu Opel değer bayi buna yapacakları bir şey olmadığını söyledi ama arka sağ sol farlar için herhangi bir dış etken yok tertemiz bakılmış içten çatlama olmuş dediler, dıstan bir kaza, vurma olmadığını teyit ettiler fakat garanti kapsamına giremeyeceği belirtildi bunun üzerine Opel Türkiye iletisim merkeziyle konuştuk ve dış etken denip şikayetimi kapattılar asla kabul etmiyorum bu sizin markanızın aracınızın sorunu kapalı garajımda duran araç hiçbir dıs etkene maruz kalmamıştır farlarımın garanti kapsamında değişimini istiyorum bununla ilgili yasal süreci başlatacağım hızlı bir şekilde geri dönüş ve farlarımın garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum.

02 Ağustos 2024 14:03

2023 aralık da Opel değer yetkili servisinden aldığım sıfır araçta aldığım hafta arka farlarında çıkıntı görmem üzerine bayiye gittim yetkili bayi bagaj kapağında ayarsızlık olduğunu söyledi ve arka sağ sol farlar sökülüp tekrar takıldı ve bagaj için bagaj ayarı yapılması tarafıma iletildi fakat sıfır aldığım araçta değer kaybı yaşanacağı Opel değer tarafından tarafıma iletildi bu yüzden ayar işlemini kabul etmedim. Aynı hafta ön farlarda içten buğulanma oldu bu kez de matrix far kaynaklı cam inceltildiginden olabileceği ellerinde yönetmelik olduğu söylendi. Şu an 3500 km de olan aracımda arka sağ sol farlarında içten çatlamalar mevcut ve aynı zamanda bagaj ustu reflektör kendiliğinden çatladı ücretini ödeyerek değiştirttim 24.07.2024 tarihinde ama 28.07.2024 de yeniden reflektörde hafif bir çatlak oluştu Opel değer bayi buna yapacakları bir şey olmadığını söyledi ama arka sağ sol farlar için herhangi bir dış etken yok tertemiz bakılmış içten çatlama olmuş dediler, dıştan bir kaza, vurma olmadığını teyit ettiler fakat garanti kapsamına giremeyeceği belirtildi bunun üzerine Opel Türkiye iletisim merkeziyle konuştuk ve dış etken denip şikayetimi kapattılar asla kabul etmiyorum bu sizin markanızın aracınızın sorunu kapalı garajımda duran araç hiçbir dıs etkene maruz kalmamıştır farlarımın garanti kapsamında değişimini istiyorum bununla ilgili yasal süreci başlatacağım hızlı bir şekilde geri dönüş ve farlarımın garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum.

02 Ağustos 2024 14:49

Opel Türkiye müşteri hizmetleri ilk şikayetimi dıs etken diye kapattı ikinci kez şikayet oluşturup kabul etmediğimi belirttim anında dönüş sağlanıp nazli hanım tarafından kararın değişmeyeceği aynı kararı yeniden bildirmek için aradıklarını belirttiler aracı görüp videosunu çeken yetkili servisin sizden kaynaklı değil dıs etken yok kendisi olmuş dediği aracı görmeden hep aynı cevapla talebimi reddediyorlar

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 1.2T Ultimate Far Sorunu

Ali
02 Ağustos 2024 14:57
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka GS Boya Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Cemal
22 Ağustos 2024 12:15

Sıfır Opel Grandland'de Bagaj Stop Lambası Çatlağına Garanti Reddi Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

İbrahim
11 Haziran 2025 19:16
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
21 Mart 2024 10:44
Opel Merkez Ve Opel Gerçek Bayisiyle İlgisi Yaşadığım Problem
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
03 Ocak 2025 14:50