Opel Corsa 1.2T Ultimate Far Sorunu

Ali
02 Ağustos 14:57

2023 Aralık'ta Opel Değer yetkili servisinden aldığım sıfır araçta, aldığım hafta arka farlarında çıkıntı görmem üzerine bayiye gittim. Yetkili bayi, bagaj kapağında ayarsızlık olduğunu söyledi ve arka sağ sol farlar sökülüp tekrar takıldı. Bagaj için bagaj ayarı yapılması tarafıma iletildi fakat sıfır aldığım araçta değer kaybı yaşanacağı Opel Değer tarafından tarafıma iletildi. Bu yüzden ayar işlemini kabul etmedim. Aynı hafta ön farlarda içten buğulanma oldu. Bu kez de matrix far kaynaklı cam inceletildiğinde olabileceği, ellerinde yönetmelik olduğu söylendi. Şu an 3500 km'de olan aracımda arka sağ sol farlarında içten çatlamalar mevcut ve aynı zamanda bagaj üstü reflektör kendiliğinden çatladı. Ücretini ödeyerek 24.07.2024 tarihinde değiştirdim ama 28.07.2024'te yeniden reflektörde hafif bir çatlak oluştu. Opel Değer bayi buna yapacakları bir şey olmadığını söyledi. Ancak arka sağ sol farlar için herhangi bir dış etken yok, tertemiz bakılmış, içten çatlama olmuş dediler. Dıştan bir kaza, vurma olmadığını teyit ettiler fakat garanti kapsamına giremeyeceği belirtildi. Bunun üzerine Opel Türkiye iletişim merkeziyle konuştuk ve dış etken denip şikayetimi kapattılar. Asla kabul etmiyorum. Bu sizin markanızın, aracınızın sorunu. Kapalı garajımda duran araç hiçbir dış etkene maruz kalmamıştır. Farlarımın garanti kapsamında değişimini istiyorum. Bununla ilgili yasal süreci başlatacağım. Hızlı bir şekilde geri dönüş ve farlarımın garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum.

Eren
11 Aralık 15:31