Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Havalandırma Otomatik Açma Sorunu Ve Yazılımsal Hatalar

16 Eylül 2024 14:46

Haziran ayında Opel Grandland satın aldım. Aldığım günden beri aracın havalandırma sistemi aracı çalıştırdığım anda açılıyor. Durumu Opel müşteri hizmetlerine bildirdim bu durumdan genel bir rahatsızlık olduğu ve durumun sistemsel olduğunu aracın bu şekilde üretildiğini ve yapacak bir güncelleme olmadığını söylediler. Hayatımda ilk defa onlarca araca binen ve kullanan biri olarak karşılaştığım en saçma açıklamayı ve çözümsüzlüğü bugün ne yazık ki Opel müşteri hizmetlerinden duydum. Düşünebiliyor musunuz araca biniyorsunuz start veriyorsunuz ve araç her start ta havalandırmayı bıraktığınız ısıda otomatik açıyor ve siz kendiniz sistemi kapatıyorsunuz. Aracın özelliği imiş... Basit bir güncelleme yaparak düzeltilebilecek bir programa kırk çeşit yalan uyduruyorlar tam bir komedi. Trafik levha tanıma sistemi de aynı kapatsanız bile kendisi sonra tekrar devreye alıyor yani yazılımsal eksik ya da hatalar mevcut. Araçları satarken bunları söylemiyorsunuz ayrıca kullanım kitabında da bundan bahsetmiyor. Buradan Opel yetkililerine sesleniyorum lütfen gereğini yapın aksi takdirde Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım

Nabi
Nabi

Çözüm bulabildiniz mi acaba

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Klimanın Kendi Kendine Çalışması

İzzet
27 Temmuz 2023 18:14
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
02 Ağustos 2024 15:41
Opel Grandland Olan Ama Olmayan Kliması
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Sürekli Arızası

Efe