Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
24 Eylül 2024 13:53

Erzurum Opel Erdemir'den 13.09.2024 tarihinde akşam saat 18:00 civarında 2024 model 1.2 GS Opel Grandland aracı teslim aldım. Ertesi gün aracın tüm arıza göstergeleri uyarı verdi. Servis lambası dahil. Aracı servise götürdüm, işlem yapılmadı. Daha sonra gel denildi. Ertesi gün tekrar gittim, aracı bırakmam gerektiği istendi, bıraktım. Ertesi gün arandım, araçta bir arıza tespit edemedik denildi. Oysaki serviste Tandoğan Bey yaptığı test sürüşünde aracın birçok sorunu olduğunu teyit etmişti. Aracı tekrar teslim aldım. Aynı sorunlar yine devam etmekte, araçtan olmaması gereken sesler mevcut. Nadir olmakla birlikte yine bugün (24.09.2024) de servis görevlisi yaptığı test sürüşünde araçtan anormal sesler mevcut olduğunu ve geri kaçırma olduğunu da tespit etti. Ancak bugün çok kalabalık, yarın gelin denildi. Şu an çıktım, yarın tekrar gideceğim fakat aracı artık bu haliyle kabul etmem mümkün değildir. Aracın değiştirilmesi gerektiği ortadadır. Aracın değiştirilmesini talep etmekteyim.

Sadun sonuçtan hiç memnun değil

Sadun
17 Mart 2025 12:28

Emrah
13 Eylül 2024 19:00
Opel İlgisiz Bir Bayii Sorunuma Çözüm Bulmak Dahi İstemiyorlar

Sıfır Opel Grandland'da Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyeti

Emre
08 Mayıs 2025 14:52