Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 13:39

Onvo almak pişmanlıktır. Onvo Webos 55 inç TV aldım haziran 2023 te Media Markt'tan. Aldığımın 2. Ayında TV ekranında yavaşlamalar meydana geldi. Herhangi bir görüntü sonraki görüntünün üzerinde kalıyordu. Daha sonra LED arızası oluşmuş gibi ekranda yukarıdan aşağıya doğru yeşil çizgiler oluştu. Konuyla alakalı Onvo müşteri hizmetlerini aradım ve beni yetkili servise yönlendirdiler. Yetkili servise ulaşmak ölüm gibi. Telefonlar ya hep meşgul ya da açmıyorlar. İki haftalık mücadele sonrasında yetkili servisten randevu aldım ama belirtilen tarihten çok sonra geldiler. Resimleri videoları çekip genel merkeze gönderdiler ve oradan gelecek cevaba göre hareket edeceklerini söylediler. Sıfır televizyon nasıl böyle bir şey olabilir dediğimde, bana bunun şans işi olduğunu ve genel bir kart arızasından dolayı olduğunu söylediler.
Neyse tamam dedik ama bu sefer de ses Seda yok. Genel merkezi arıyorum televizyon buraya gelmesi lazım diyor, yetkili servis ile görüşün diyor ama kendileri yönlendirmiyor. Ara ki yetkili servise ulaşasın. Yine birkaç haftalık uğraş sonucunda adamlar TV yi almak için randevu verdi ama yedek TV veremeyeceklerini söylediler. Sıfır televizyonda bu sorunları yaşatan Onvo yu Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Alacak kişilere şimdiden uyarım şu ki; bende yorumları okudum almadan önce ve birkaç şikayet görmüştüm ve hepsi öyle değildir diye aldım. Pişmanım.

profile profile
05 Ekim 2023 08:38 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

05 Ekim 2023 11:26

Umarım öyle olur sıfır aldığım bir televizyonda böyle sorunlar olması beni üzdü hadi yeni bir firmadır ufak tefek hatalar olabilir teknolojide şans işi bana denk gelmiş olabilir diye düşündüm lakin ne yetkili servisten ne de genel merkezden benim mağduriyetimi giderecek bir tavır olmadığı için benim de olaya bakış açım değişti umarım en kısa sürede mağduriyetimi giderirsiniz

05 Ekim 2023 13:05

Mevlüt Bey, Kayıtlarınız kontrol edildi, servisle görüşmeler sağlanmakta cihaz teslimi için sizleri bilgilendireceğiz.

10 Ekim 2023 10:47

Soru soranlar için yazıyorum. Hala yetkili bir kişi arayıp da ne oldu kardeşim senin sorunun ne demedi. Yetkili servis 2 kere daha gün verip gelemedi. Bugün alacaklar inşallah. Yerine TV vermiyorlar dolayısıyla bu bir iki haftayı televizyonsuz geçireceğiz. Sıfır televizyon alıp bu saçmalıkları yaşadığım için üzgünüm ve bu kadar uğraşmama rağmen hala birinin irtibata geçip ne yapabiliriz dememesi ayrı bir üzüntü. Alacak kişilere referans olsun yaşadıklarım.

10 Ekim 2023 15:09

Yetkili servis televizyonu aldı. İdame TV verilmedi. Kutuya koyarken duvara vurdular, bunu da videoya aldım ki elimde kanıt olsun. Maşallah markanın her yerinden profesyonellik akıyor. Bakalım kaç hafta bekleyeceğiz. Ve hala bir yetkili arayıp da ne oluyor demiyor. Bravo

18 Ekim 2023 13:56

Televizyonu evden alalı bir hafta oldu lakin arayıp da cihazınızın durumu şudur ya da böyle bir arızası var diye dönüş olmadı hala bekliyoruz bakalım birinin aklına gelir de müşteriye de bir bilgi verelim der diye. Teşekkürler tekrardan Onvo, ilgisizliğiniz için

25 Ekim 2023 12:00

3-4 gündür aramama rağmen bana bir cevap veremediler. Her seferinde gün içerisinde arkadaşlar size ulaşacak dendi ama hala bir cevap yok. Benim gibi olmamak için araştırın.

29 Ekim 2023 13:10

Hala bir arama veya bilgilendirme gelmedi. Mahkemeye doğru gidiyoruz. Kendi paranızla rezil olmak böyle bir şey. Media Markt ne zaman müdahil olacak acaba?

04 Kasım 2023 12:13

Evet sonunda beklenen arama geldi firmanın yetkili servisinden. Sıfır televizyonda panel değişikliği yapılmış eve bırakalım diyorlar. Televizyonu sıfırı ile değiştirmekten aciz bir firma.

06 Kasım 2023 12:02

Az önce Onvo genel merkezini aradım ve ürünün sıfırı ile değişimi yapılması gerektiğini, sıfır ürünün 2. Ayında kendiliğinden arıza yaptığını yetkili servis ve genel merkezin bu durumu kabul ettiği halde neden panel değişikliği yapılan TV vermeye çalıştığını söyledim. Lakin personelleri de mahalle ağzı ile cevap verdiği için anlaşamadık. Bana konuyla ilgili net konuşacak birini bağlayın diyorum, bizden başka kimseyle konuşamazsınız diyorlar. Peki ben kime bu durumu anlatmam gerekiyor nereden değişiklik isteyeceğim diye soruyorum, biz bilmeyiz siz bulacaksınız diyorlar. Bakın bu firmadan herhangi bir ürün alacaksanız bunlar size referans olsun. Hepsinin kanıtı var eğer firma böyle bir şey yok diyorsa.

19 Kasım 2023 14:45

Hala TV veya müşteri hizmetlerinden bir ses yok. Televizyonum hala yok yedek TV vermedikleri için. Alacak kişiler bunları hesap etsin

29 Kasım 2023 13:35

2. Ay oldu televizyon hala yok. Ürünü geçen hafta yolladık diyor genel merkez ama çözer yetkili servisi Ümraniye ulaşmak imkansız. Allah'a dua et daha hızlı cevap alırsınız. Genel merkezi arıyorum ben ulaşamıyorum siz arayın yetkili servisi diye, kendi yetkili servislerini arayamıyorlarmış. Böyle bir dipsiz kuyu. Ben pişman oldum siz olmayın. Ucuz diye aldığınız ürün böyle ömrümüzden çalıyor. Siz bilirsiniz

01 Aralık 2023 11:35

Evet yeni bir gelişme oldu iki haftadır bana televizyon yollandı size gelecek diye beklettiler meğer yollanan televizyon benim arızalı televizyonummuş daha yeni yetkili servisten genel merkeze yolluyorlarmış. İşin kötü tarafı iki aydır zaten televizyon evde yok ve paşalarımız daha yeni değişim için televizyon televizyonu yolluyorlar sanırım bir aylık daha yolumuz var. Bütün bunları da genel müdürlüklere dahil yüzlerce telefon konuşmasından sonra öğrenebiliyorum Alacak arkadaşlara sabır diliyorum bütün bu yıpratıcı sürece hazır olsunlar

14 Aralık 2023 16:44

Fabrikadan yeni ürün çıkarsa vereceklermiş 😅 Tekrar ediyorum 3 aydır televizyonum yok. Aldığım güne lanet olsun. Gerçekten paranızla nasıl rezil olursunuz test etmek isterseniz buyurun deneyin. Bunu arayıp bilgi vermiyorlar. Siz peşinden koşuyorsunuz öğrenmek için

Miray
Miray

Merhaba bir gelişme sağlandı mı?

Mevlüt

Gelişme şöyle oldu, Media Markt Onvo ile satışı durdurdu. Bana yeni bir TV verdiler ama Onvo tarafından herhangi bir geri dönüş olmadı. Adamlar kesinlikle ürünün arkasında durmuyor.

Atilla
Atilla

Merhaba ben Trendyol'da 75 inç TV aldım televizyon geldi gelmesine kuracak servis 3 gündür yarın diye randevu veriyor fakat gelmiyor tekrar aradığımda işimiz daha bitmedi deyip duruyor başka servis de yok herhalde Kdz Ereğli de yarın kurulum olmazsa televizyonu iade edeceğim

Bu adamların geneli böyle. Sadece TV değil. Size şimdiden kolay gelsin diyorum

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
08 Aralık 2023 00:17
Onvo TV İlgisiz ( Sözde Müşteri Hizmetleri 😡)
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Eyüp
30 Ocak 2025 17:33
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
04 Eylül 2023 12:06