Okan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 19:57

Onvo OV-011 model elektrikli scooter'ım kendiliğinden şarj kaybı yaşıyordu ve eksik kilometre sorunu bulunmaktaydı. Bazen 30 kilometre zor giderken, bazen de 20 kilometre gitmekteydi. Şarjı tam doldurup kullanmaya başladığımda, 5 dakika içinde şarjın bir kademesi düşüyordu. Durumu kontrol ettirmek için Güzelyalı Onvo yetkili servisini aradım. Resim çekip, kilometre bilgisi için bize gönderin dediler. Tüm belgeleri ve resimleri gönderdim, kilometre bilgisini ilettim. 12 gün geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir bilgi verilmedi. Mesaj attım ancak yanıt alamadım. 12 gün sonra aradığımda, ürünün yeni incelendiğini ve bir sorun tespit edilmediğini söylediler. Sorunumu anlattığımda, benden test yapıp kilometre resmi göndermemi istediler. Ben de gönderdiğimi söyledim ancak yetkili 'benim haberim yok' dedi. Usta olarak nitelendirilen kişi ve diğer çalışanlar birbirinden sorumsuz ve bağımsız davranıyorlardı. Garanti belgesi ve faturayı göndermeme rağmen 'okunmuyor' diye yanıt verdiler. 12 günlük süreçte hiçbir işlem yapılmadı ve ürünü fabrikaya gönderseniz de bir şey olmayacağı, geri dönmeyeceği söylendi. Ürünü göndermemem konusunda ısrar ettiler ve giderse 20 gün içinde gelmeyeceği belirtildi. Bir scooter'ın garanti işlemi için 1 ay mağdur oluyorum. Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Arıyorum, açmıyorlar; mesaj atıyorum, dönüş yapılmıyor. Tüm belgeleri ve resimleri göndermeme rağmen bahane üretiyorlar. Bu durum beni çok mağdur ediyor. Sorunun kesin bir şekilde çözülmesini istiyorum. O kadar belge ve bilgiye rağmen 12 gün bekledim ve 'yapacak bir şey yok' denildi. Bu nasıl mümkün olabilir?

13 Aralık 2023 12:26 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2023 17:49

3 gün önce hiçbir şey yapmadıkları için tartışarak sonunda fabrikaya göndertmeye karar verdirdim ve bana yarın kargoya verip batarya değişikliği için göndereceğiz dediler şimdi arayıp durumu sordum daha gönderilmedi dendi ve bugün 15 gün oldu hala ürüne bir şey yapılmadı bir çözüm için halledilmedi bu durum çok can sıkmaya başladı böyle sorumsuzluk olamaz ne zaman olaya müdahale edeceksiniz iletişime geçeceğiz dediniz ses yok yetkili servis ilgilenmeyip duruyor

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Hizmet Almak İmkansız

Bahadır
01 Aralık 2023 10:52
Onvo Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Hizmet Almak İmkansız
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
15 Temmuz 2023 09:23
Okan sonuçtan memnun

23 Eylül 2024 17:53
"Süreç çok uzadı ama çözüldü. Sedef hanıma teşekkürler. Yetkili serviste görevini yaptı. Fabrika müşteri hizmetleri için aynı şeyi söyleyemem."
Onvo Müşteri Hizmetlerinin Sorumsuzluğu Ve Yetkili Kimseyi Bulamamak
Bedri sonuçtan hiç memnun değil

Bedri
19 Temmuz 2023 15:05