Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android TV'nin Değişim Ve Servis Sorunları!

16 Eylül 2024 12:44

Onvo Android TV hakkında değişim iadesi hakkında, bu marka televizyonu aldığımızdan beri bir türlü randıman alamadık. Fakat servise 6 veya 7 kere gitmesine rağmen değişim yapmıyor firma. Ne yazık ki ben de dedim kendilerine, müşteri hizmetlerine sizi Tüketici Hakları'na vereceğim dedim. Hiç sıkıntı yok diyor, bu cümleye duyarsız kaldı ama ben de verdim ve kazandım. Peki sorun ne? Şimdi şöyle bir şey var; değişim hakkım var, servis geliyor. Televizyonu alıyor, gidiyor. Yenisini getirmeden aldılar, gittiler. 3 hafta oldu, maalesef hala gelmedi. Servisi aradım, fabrikadan haber bekliyorlarmış. Komik değil mi? Sen TV alıyorsun yenisini getirmeden, bu insanlar ne seyredecek? Ben Türk firması diye, yeni girişim diye aldım. Bunlar bu servis işine, müşteri hizmetlerine çok dikkat etmesi gerekirken maalesef zaten bir müşteri hizmetleri var, akıllara zarar. 'Alo' diyenlere önce 'Buyurun' demeyi bile öğretmemişler. Neyse, daha yazsam o kadar çok şey var ki. Yazmamdaki amaç kalite; her zaman kalitedir.

17 Eylül 2024 07:38 (Şikayetten 18 saat sonra)
17 Eylül 2024 16:00
18 Eylül 2024 10:50

Merhaba Yönetim departmanından Sedef hanım. Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim ben size gönderdiğim andiroıd f 900 marka idi sanırım hep arızalı bir ürün aynı markayıı bana göndermenizi istemiyorum müşteri hizmetleriniz lütfen biri telefon açtığında ismini söylesin buyurun diyor buyurdum diyorum benim TV hakkında bilgi alacağım diyorum adını söylemediği içinde bende neden isminizi söylemiyorsunuz diye açar açmaz soruyorum bu başlangıçta önemli bir konu neyse asıl konumuz gecek olursak beni arayan olmadı gene ben aradım evde televizyonumuz yok mağdurum bu onu da daha firmanızda sevkiyat bekliyor bugünkü görüşmemde söylediler tam 10 gün oldu ürün yok peki kısa bir soru değişim hakkımı almama rağmen ürün gelseydi de sizde ondan sonra diğer ürünü alsanız olmaz mıydı rica ediyorum sizden ben aynı marka ürünü istemiyorum yardımcı olun

Necip
28 Mart 2024 11:46
onvo-55-inc-android-televizyon-degisimi-saglanmiyor-1.pdf
Fatmanur sonuçtan memnun

Fatmanur
03 Temmuz 2024 15:08
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Android TV Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Turan
04 Aralık 2024 23:54
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
02 Ağustos 2023 23:26
Onvo TV Bozuk Ürün
Onvo TV Bozuk Ürün
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu
09 Kasım 2023 13:46