İsmail
27 Kasım 2023 13:55

Üç ay önce Media Markt'tan aldığım Onvo Scooter OV-012 X Plus marka scooterımın seyir halindeyken gidonu kırıldı. Malzeme kalitesi, servis ve müşteri hizmetleri konusunda yaşadığım sorunları aktardığımda, servis yetkilisi bana markanın satış rakamlarından bahsederek reklam yaptı ve sorunuma çözüm odaklı yaklaşmadılar. Kırılan gidon için yüksek bir ücret talep ediyorlar. Bu durumun garanti kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum, ancak malzemenin kalitesizliği hakkında hiçbir açıklama yapılmıyor. Servis hizmetlerinin bu deneyimim ışığında yetersiz olduğunu ve bu ürünün beklentilerimi karşılamadığını belirtmek istiyorum.

28 Kasım 2023 09:02 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Engin

İnsan hayatı bu kadar ucuz bot falan yapsalar memlekette insan kalmayacak

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Scooter Gidonunun Kırılması Sonrası Garanti Desteği Alamama Ve Güvenlik Endişesi

Anıl
15 Ağustos 10:18
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
29 Mayıs 2024 12:54
Onvo Hastayı Görmeden Teşhis Koymak
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Scooter'da Kronik Gidon Kırılması Ve Hatalı Servis Deneyimi

Eren