Yanlış Doğum Tarihi Düzeltme Ücreti Ve Mağduriyet
Ben Obilet üzerinden 31 Aralık 2024 08:05 saatli Antalya havalimanından Van Ferit Melen havalimanına bilet aldım. Doğum tarihindeki ay ve gün tarihlerini netteki problemden dolayı yanlış girdim. O bileti aradığımda bana online check-in sırasında düzeltme olabileceğini söyledi. Bende emin olmak için Sunexpress 08502427962 numarayı arayıp düzeltme talebinde bulundum bana 660 TL karşılığında düzeltme yapılabileceğini söyledi. Aksi takdirde biletimin yanacağı söylendi. Havalimanında online check-in esnasında yapamaz mıyım diye sorduğumda onun için kesin bir bilgi veremeyeceğini söyledi. Bende mecburen kabul ettim daha bileti alalı 20 saat bile olmadı insanları böyle mağdur edip cebine göz koymak olur mu? Olur mu böyle adaletsizlik.
Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.
Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.